Hírek
Együtt az élelmiszeriparért: fókuszban az élelmiszer-biztonság és -higiénia
A rendezvénysorozaton a higiénia és az élelmiszer-biztonság fontosságán, illetve a hatósági és vevői követelményeknek való megfelelésen lesz a fő hangsúly.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága az "Együtt az élelmiszeriparért" konferenciasorozat keretében "Élelmiszer-higiénia és -biztonság kis- és közepes vállalkozásoknak" című rendezvényt tart három helyszínen – olvasható a kamara oldalán.
fotó: 123rf
A NAK szerint fontos, hogy a szakmai konferenciákon keresztül hiteles információforrásként jelenjen meg a tagok számára, valamint közvetítőként érdemben hozzájáruljon az információk átadásához. A szakmai szempontokat és az élelmiszeripari előállítók igényeit figyelembe véve az "Együtt az élelmiszeriparért" konferenciasorozat
az élelmiszer-biztonság és -higiénia témaköreit fogja feldolgozni a három helyszínen.
A rendezvény célja a hazai élelmiszer-előállítói kör
- tájékoztatása,
- ismereteinek bővítése,
- valamint a hatékonyságuk növelése,
- illetve versenyképességük erősítése.
A konferencián alapvetően a higiénia és az élelmiszer-biztonság fontosságán, illetve a hatósági és vevői követelményeknek való megfelelésen lesz a fő hangsúly, így az előadásokban többek között szó lesz
- a hatósági tapasztalatokról,
- a személyi higiéniáról,
- valamint a gyártástechnológiában alkalmazott önellenőrzési eljárásokról.
A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
- 2019. február 26. (kedd) – Veszprém – regisztráció itt, részletek itt.
- 2019. február 27. (szerda) – Kecskemét – regisztráció itt, részletek itt.
- 2019. február 28. (csütörtök) – Debrecen – regisztráció itt, részletek itt.
agrotrend.hu