Hírek

Együtt az élelmiszeriparért: fókuszban az élelmiszer-biztonság és -higiénia

A rendezvénysorozaton a higiénia és az élelmiszer-biztonság fontosságán, illetve a hatósági és vevői követelményeknek való megfelelésen lesz a fő hangsúly.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága az "Együtt az élelmiszeriparért" konferenciasorozat keretében "Élelmiszer-higiénia és -biztonság kis- és közepes vállalkozásoknak" című rendezvényt tart három helyszínen – olvasható a kamara oldalán.


fotó: 123rf

A NAK szerint fontos, hogy a szakmai konferenciákon keresztül hiteles információforrásként jelenjen meg a tagok számára, valamint közvetítőként érdemben hozzájáruljon az információk átadásához. A szakmai szempontokat és az élelmiszeripari előállítók igényeit figyelembe véve az "Együtt az élelmiszeriparért" konferenciasorozat

az élelmiszer-biztonság és -higiénia témaköreit fogja feldolgozni a három helyszínen.

A rendezvény célja a hazai élelmiszer-előállítói kör

  • tájékoztatása,
  • ismereteinek bővítése,
  • valamint a hatékonyságuk növelése,
  • illetve versenyképességük erősítése.

A konferencián alapvetően a higiénia és az élelmiszer-biztonság fontosságán, illetve a hatósági és vevői követelményeknek való megfelelésen lesz a fő hangsúly, így az előadásokban többek között szó lesz

  • a hatósági tapasztalatokról,
  • a személyi higiéniáról,
  • valamint a gyártástechnológiában alkalmazott önellenőrzési eljárásokról.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

  • 2019. február 26. (kedd) – Veszprém – regisztráció itt, részletek itt.
  • 2019. február 27. (szerda) – Kecskemét – regisztráció itt, részletek itt.
  • 2019. február 28. (csütörtök) – Debrecen – regisztráció itt, részletek itt.

agrotrend.hu

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés