Élelmiszergazdaság

Piac

Folytatódik a Tanuljunk együtt! programsorozat

A NAK sorozatának következő témája a vörösáru-gyártással fog foglalkozni.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatóságának „Tanuljunk együtt!” programsorozata tovább folytatódik: októberben a vörösáru-gyártás témakörében mélyedhetnek el a kamarai tagok – olvasható a szervezet oldalán.


fotó: Pixabay

A kamara feladatának tekinti, hogy tevékenységével segítse tagjait piaci helyzetük erõsödésében.

Ennek a folyamatnak is része a vörösáru-gyártás szakmai ismereteinek átadása.

A kezdõ csoport résztvevõi megismerhetik például

  • a húskészítmények élelmiszerbiztonsági alapjait,
  • a vörösáruk fajtáit, a gyártástechnológia fõbb lépéseit

a haladó csoportban ezeken túlmenõen

  • a gyártás élelmiszerkönyvi vonatkozásait,
  • a higiéniai- és minõséget befolyásoló tényezõket ismerhetik meg.

Az elméleti elõadásokon túl mindkét csoportban a gyakorlatban is lehetõség nyílik a különbözõ virslik gyártásának elõkészítésére, hõkezelésére, valamint érzékszervi bírálatára.

A szakmai napok 2018. október 17-én és 18-án, az elõképzettségnek megfelelõen kezdõ- és haladó csoportokban indulnak, 1-1 napos rendezvény keretében. A program helyszíne a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Hûtõ-és Állatitermék Technológiai Tanszék budapesti tanüzeme lesz.

A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

További információt a NAK oldalán találhatnak.

agrotrend.hu / NAK

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés