2023.06.02., péntek , Kármen, Anita

Élelmiszergazdaság

2022. május 11. szerda • 09:30

Független termény- és áruvizsgálat, laboratóriumi szolgáltatások és tanúsítás: e területeken nyújt hiteles és független szolgáltatásokat a Control Union Hungária Kft.

A cégről és a cégcsoportról megjelenő videó sorozatunk második részében Farkas Szilárd a Control Union Hungária Kft. ügyvezetője mutatja be a tevékenységüket.

Farkas Szilárd személyéhez köthető a cég 2002-ben történt magyarországi megalapítása és azóta is ő látja el a szervezet vezetését.  A ’THE ROYAL PETERSON AND CONTROL UNION GROUP’ nem volt ismeretlen a nemzetközi piacokon, a bevezetett márkanév segítette az itthoni bemutatkozást. Az ügyvezetővel készült interjú betekintést nyújt a cég mindennapi tevékenységeibe.  Őt idézve: a független, nemzetközi hálózattal rendel­kező ellenőrző cégünk jelentős szerepet tölt be a szállításokat megelőző termény- és áruellenőrzésekben, a közúti, a folyami, valamint a vasúton történő export/import szállítások felügyeletében, illetve az Ukrajnából érkező áru átrakodásának ellenőrzésekben. A mintavételeinket megbízóink utasításai szerint végezzük el, figyelembe véve a specifikusan alkalmazandó mintavételi szabványokat. Cégünk a GAFTA és FOSFA nemzetközi szervezetek által is jegyzett ellenőrző szervezet, ami feljogosít bennünket az ilyen jellegű mintavételezésekre

A munkáinkat egy átfogó és globális akkreditált laboratóriumi hálózat támogatja, melynek tagja a dunaújvárosi vizsgáló laboratóriumunk is. Laboratóriumunk ISO 17025 akkreditált, GAFTA/FOSFA regisztrált és GMP+ tanúsított. Szorosan együttműködünk a cégcsoport referencia laboratóriumával, a holland TLR International Laboratories-zal (https://www.tlr-international.com/en/), ahol a legösszetetteb analíziseinket végezzük el a cégcsoporton belül.

A tanúsítási üzletágunk elsősorban fenntartható mezőgazdasági rendszereket tanúsít. A tanúsítható rendszerek palettája széleskörű, hazai és nemzetközi kompetenciánknak köszönhetően számtalan tanúsítási programot kínálunk a piac szereplőinek és megbízóinknak.  Ügyfeleink megbízásából személyre szabott rendszerek kidolgozását is vállaljuk. Cégpolitikánkra és üzletmenetünkre általánosan jellemző az ügyfélközpontúság, a személyre szabott megoldások és szolgáltatás kombinációk nyújtása, és mindezt versenyképesen tesszük.

Control Union Farkas Szilárd ügyvezető from Agrotrend Média Kft. on Vimeo.

ELÉRHETŐSÉGEINK:

Kutas Attila – üzletfejlesztési igazgató
+36 30 981 7941
akutas@controlunion.com

Központi iroda – 1146 Budapest, Hungária krt. 140–144.
hungaryoffice@controlunion.com

Tanúsítási üzletág – 1148 Budapest, Kalapács u. 19/A
tanusitas@controlunion.com

Akkreditált laboratórium – 2400 Dunaújváros, Magyar út 106/B

labhungary@controlunion.com

(X)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.