2023.01.28., szombat , Károly, Karola

Élelmiszergazdaság

2021. november 24. szerda • 13:18

Hazai termékek vásárlásra ösztönzésére indul karácsonyi kampány

Gyártók és kereskedelmi láncok összefogásával karácsonyi kampány indul annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet a hazai áruk vásárlására. A Magyar Termék védjegyhasználók akciójában az érdeklődők dönthetik el, hogy melyik szervezet kapja meg a támogató cégek adományait - olvasható a Magyar Termék Nonprofit Kft. sajtóközleményében.

„Ünnepeljünk hazai termékekkel!" címmel karácsonyi kampányt indítanak gyártó és kereskedőcégek a Magyar Termék Nonprofit Kft. szervezésében. Az akcióval arra akarják felhívni a figyelmet, hogyAZ ÜNNEPI NAGYBEVÁSÁRLÁSOK IDEJÉN IS ÉRDEMES FIGYELNÜNK A VÁSÁROLT ÁRUK HAZAI EREDETÉRE,mert ezzel támogatjuk a közösségünket, a magyarországi gyártócégeknél dolgozókat – mondta Benedek Eszter, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője.

fotó: MAGYAR TERMÉK NONPROFIT KFT.

A Magyar Termék partnereivel összefogva első alkalommal indított karácsonyi kampányt a „Vedd a hazait! Védd a hazait!" újabb akciójaként.A JÁRVÁNY KITÖRÉSE UTÁN ÉLETRE HÍVOTT MOZGALOM RÖVID IDŐ ALATT ORSZÁGOSAN ISMERTTÉ VÁLT, JELKÉPE MÁR ÖNÁLLÓ VÉDJEGYKÉNT IS BEJEGYZETT,amit a gyártók és kereskedők előszeretettel használnak akcióikban.

A #veddahazait népszerűségére alapozva az idén augusztusban először megrendezett Hazai Termékek Hónapját, most a karácsonyi kampány követi, szintén több gyártó és kereskedő cég részvételével.

Utóbbiak között a fő támogató ezúttal a CBA. Noszlopy Zoltán, a bolthálózat kereskedelmi igazgatója arra hívta fel a figyelmet, hogyA KARÁCSONY ELŐTTI HETEKBEN A LEGNAGYOBB A FORGALOM AZ ÉLELMISZERÜZLETEKBEN,a vevők ilyenkor többet költenek, ezért ebben az időszakban a hazai termékek vásárlásával az átlagosnál is jobban tudják támogatni a magyar gyártóvállalatokat, termelőket.

Noszlopy Zoltán szerint a CBA nemcsak arra buzdít, hogy „Ünnepeljünk hazai termékekkel!", hanem boltjai kínálatával lehetővé is teszi ezt.A VÁSÁRLÓIK UGYANIS GOND NÉLKÜL MEGOLDHATJÁK A TELJES ÜNNEPI BEVÁSÁRLÁSUKAT AZ ÜZLETEIKBEN KAPHATÓ HAZAI ÁRUKBÓL.Az akció keretében a Príma webáruházában, az online.prima.hu-n a Magyar Termék védjegyes árukat tartalmazó megrendelések mellé karácsonyi mesefüzetet is adnak ajándékba.

Az „Ünnepeljünk hazai termékkel!" reklámjai tévében, óriásplakátokon, valamint a közösségi médiában is láthatóak lesznek. A „Magyar a nyerő" Facebook-oldalon a látogatók arról is szavazhatnak, hogy melyik szervezet kapja a 22 támogató gyártó és kereskedelmi lánc védjegyes termékeiből összeállított adományokat.

agrotrend.hu / origo.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.