2020.07.06., hétfő , Csaba

Élelmiszergazdaság

2018. december 17. hétfő • 16:59

Hitelesség és információátadás, konferencia az élelmiszerekről

A rendezvényen az élelmiszer-higiénia és az élelmiszer-biztonság témakörei lesznek központban.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága által életre hívott „Együtt az élelmiszeriparért” konferenciasorozat keretében ezúttal az élelmiszer-higiénia és az élelmiszer-biztonság témakörét tekintik át az előadók.
 


fotó:123rf

A NAK fontosnak tartja, hogy a szakmai konferenciákon keresztül hiteles információforrásként jelenjen meg a tagok számára, valamint közvetítőként érdemben hozzájáruljon az információk átadásához. A szakmai szempontokat és az élelmiszeripari előállítók igényeit figyelembe véve

a kamara élelmiszeripari igazgatósága megrendezi az „Együtt az élelmiszeriparért” konferenciasorozat keretében az élelmiszer-higiénia és az élelmiszer-biztonság témakörével foglalkozó tanácskozását.

A rendezvény célja a hazai élelmiszer-előállítói kör tájékoztatása, ismereteinek bővítése, valamint a hatékonyságuk növelése, ezáltal versenyképességük erősítése.

Az élelmiszer-higiénia és -biztonság naprakész tudástára az élelmiszeripari szereplők számára elengedhetetlen. A vállalkozások mérete, valamint a vállalkozási folyamatok függvényében eltérően alkalmazzák az alapelveket és eltérően próbálnak megfelelni a követelményeknek. Ezt a témakört a vállalkozások méretétől függően 2 előadáskörben kívánják bemutatni a kis- és kisebb közepes, valamint a nagyobb közepes és nagyvállalatok részére.

Az utóbbi csoportnak szánt esemény 2019. január 15-én Budapesten, a Rubin Wellness & Conference Hotelben lesz.

A konferencián alapvetően a higiénia és élelmiszer-biztonság fontosságára, a hatósági és vevői követelményeknek való megfelelésre és a digitalizáció szerepére szeretnénk helyezni a hangsúlyt, így az előadásokban többek között szó lesz az ISO 22000:2018 szabványról, a digitális nyomon követés lehetőségeiről, valamint a gyártástechnológiában hasznosítható higiéniai és élelmiszer-biztonságot segítő megoldásokról.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az előadásokat tartalmazó meghívó és a regisztrációs link itt érhető el.

agrotrend.hu / NAK

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.