2022.05.29., vasárnap , Magdolna

Élelmiszergazdaság

2019. március 04. hétfő • 12:40

Ismerje meg a pálinkakészítés rejtelmeit!

Pálinka- és párlatkészítéssel indul az idei "Tanuljunk együtt!" programsorozat.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága idén újra megrendezi a "Tanuljunk együtt!" programsorozatot, amelynek keretében elsőként a pálinka- és a párlatkészítésről tart szakmai rendezvényt - olvasható a kamara közleményében.


Megismerkedhetnek a pálinkakészítés alapvető elméleti és gyakorlati ismereteivel - fotó: Balázs Attila/MTI

A NAK Élelmiszeripari Igazgatósága 2017-ben indította el a hazai élelmiszeripari gyakorlati rendezvényeket, ahol célul tűzte ki, hogy a feldolgozóipari tagok számára a lényeges elméleti alapokon túl a lehető legtöbb gyakorlati ismeretet is átadja az adott termékkel vagy termékkörrel kapcsolatban.

Szó esik többek között

  • a gyümölcs feldolgozásának és erjesztésének alapjairól,
  • a gyümölcs feldolgozásának bemutatásáról,
  • valamint a lepárlás elméleti alapjairól és folyamatáról.

A kapcsolódó szakmai nap 2019. március 14-én Nyírbogdányban lesz.

A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az utazás költsége a résztvevőket terheli. A részletes programterv a kamara portálján érhető el, illetve további információkról ide kattintva tudnak olvasni.

agrotrend.hu

Agrárállások
  • Legfrissebb állásajánlatok
Közösség

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.