Hírek

Ismerje meg a pálinkakészítés rejtelmeit!

Pálinka- és párlatkészítéssel indul az idei „Tanuljunk együtt!” programsorozat.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága idén újra megrendezi a „Tanuljunk együtt!” programsorozatot, amelynek keretében elsőként a pálinka- és a párlatkészítésről tart szakmai rendezvényt – olvasható a kamara közleményében.


Megismerkedhetnek a pálinkakészítés alapvető elméleti és gyakorlati ismereteivel – fotó: Balázs Attila/MTI

A NAK Élelmiszeripari Igazgatósága 2017-ben indította el a hazai élelmiszeripari gyakorlati rendezvényeket, ahol célul tűzte ki, hogy a feldolgozóipari tagok számára a lényeges elméleti alapokon túl a lehető legtöbb gyakorlati ismeretet is átadja az adott termékkel vagy termékkörrel kapcsolatban.

Szó esik többek között

  • a gyümölcs feldolgozásának és erjesztésének alapjairól,
  • a gyümölcs feldolgozásának bemutatásáról,
  • valamint a lepárlás elméleti alapjairól és folyamatáról.

A kapcsolódó szakmai nap 2019. március 14-én Nyírbogdányban lesz.

A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az utazás költsége a résztvevőket terheli. A részletes programterv a kamara portálján érhető el, illetve további információkról ide kattintva tudnak olvasni.

agrotrend.hu

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés [bsa_pro_ad_space id=13 crop=no ]
Hirdetés [bsa_pro_ad_space id=14 crop=no ]

Facebook