Hírek
Ismerje meg a pálinkakészítés rejtelmeit!
Pálinka- és párlatkészítéssel indul az idei „Tanuljunk együtt!” programsorozat.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága idén újra megrendezi a „Tanuljunk együtt!” programsorozatot, amelynek keretében elsőként a pálinka- és a párlatkészítésről tart szakmai rendezvényt – olvasható a kamara közleményében.
Megismerkedhetnek a pálinkakészítés alapvető elméleti és gyakorlati ismereteivel – fotó: Balázs Attila/MTI
A NAK Élelmiszeripari Igazgatósága 2017-ben indította el a hazai élelmiszeripari gyakorlati rendezvényeket, ahol célul tűzte ki, hogy a feldolgozóipari tagok számára a lényeges elméleti alapokon túl a lehető legtöbb gyakorlati ismeretet is átadja az adott termékkel vagy termékkörrel kapcsolatban.
Szó esik többek között
- a gyümölcs feldolgozásának és erjesztésének alapjairól,
- a gyümölcs feldolgozásának bemutatásáról,
- valamint a lepárlás elméleti alapjairól és folyamatáról.
A kapcsolódó szakmai nap 2019. március 14-én Nyírbogdányban lesz.
A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Az utazás költsége a résztvevőket terheli. A részletes programterv a kamara portálján érhető el, illetve további információkról ide kattintva tudnak olvasni.
agrotrend.hu