2022.06.30., csütörtök , Pál

Élelmiszergazdaság

2019. január 08. kedd • 11:40

Konferencia az élelmiszer-higiéniáról és -biztonságról

Ezek mellett szó fog esni a hatósági és vevői követelményeknek való megfelelésről és a digitalizáció szerepéről is.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága által életre hívott „Együtt az élelmiszeriparért” konferenciasorozat keretében ezúttal az élelmiszer-higiénia és az élelmiszer-biztonság témakörét tekintik át az előadók.


fotó: 123rf

A NAK fontosnak tartja, hogy a szakmai konferenciákon keresztül hiteles információforrásként jelenjen meg a tagok számára, valamint közvetítőként érdemben hozzájáruljon az információk átadásához.

A szakmai szempontokat és az élelmiszeripari előállítók igényeit figyelembe véve a kamara élelmiszeripari igazgatósága megrendezi az „Együtt az élelmiszeriparért” konferenciasorozat keretében az élelmiszer-higiénia és az élelmiszer-biztonság témakörével foglalkozó tanácskozását.

A rendezvény célja a hazai élelmiszer-előállítói kör tájékoztatása, ismereteinek bővítése, valamint a hatékonyságuk növelése, ezáltal versenyképességük erősítése.

Az élelmiszer-higiénia és -biztonság naprakész tudástára az élelmiszeripari szereplők számára elengedhetetlen. A vállalkozások mérete, valamint a vállalkozási folyamatok függvényében eltérően alkalmazzák az alapelveket és eltérően próbálnak megfelelni a követelményeknek. Ezt a témakört a vállalkozások méretétől függően két előadáskörben kívánjuk bemutatni a kis- és kisebb közepes, valamint a nagyobb közepes és nagyvállalatok részére.

Az utóbbi csoportnak szánt esemény 2019. január 15-én Budapesten, a Rubin Wellness & Conference Hotelben lesz.

A konferencián alapvetően a higiénia és élelmiszer-biztonság fontosságára, a hatósági és vevői követelményeknek való megfelelésre és a digitalizáció szerepére szeretnénk helyezni a hangsúlyt, így az előadásokban többek között szó lesz

  • az ISO 22000:2018 szabványról,
  • a digitális nyomon követés lehetőségeiről,
  • valamint a gyártástechnológiában hasznosítható higiéniai és élelmiszer-biztonságot segítő megoldásokról.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az előadásokat tartalmazó meghívó és a regisztrációs link itt érhető el.

agrotrend.hu / NAK

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.