Élelmiszergazdaság
Piac
Miként is készül a pácolt sonka?
Ismerje meg a különböző technológiai módszereket és folyamatokat!
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) élelmiszeripari igazgatósága a katalán IRTA (Research & Technology Food & Agriculture) monellsi intézetében 2019. május 29-31. között 3 napos gyakorlati tanulmányutat szervez – olvasható a kamara oldalán
fotó: Pixabay
A folyamatosan változó piaci és fogyasztói igények komoly kihívást jelentenek az élelmiszer-előállítók számára.
A versenyben elengedhetetlen a felhasználható alapanyagok és azok kombinálhatóságának, valamint a technológiai módszerek és folyamatok átfogó ismerete.
A gyakorlati tanulmányútra a sonkatermékek témájában húsiparban, illetve készítmények gyártásában tevékenykedő kamarai tagokat várják. A program elméleti és gyakorlati részeket egyaránt tartalmaz, bemutatásra kerülnek
- a különböző alap- és segédanyagok,
- technológiai lépések,
- illetve az intézet kísérleti üzemében pácolt sonkák készítésére nyílik lehetőség.
A csoportos program minimum 10, maximum 12 fő részvételére ad lehetőséget, amelyen belül különböző üzemméretű tagjaink részvételére is lehetőséget biztosítunk.
Bővebb részletekről a NAK oldalán olvashatnak, illetve a megívót pedig ide kattintva érhetik el.
agrotrend.hu