2019.10.21., hétfő , Orsolya

Élelmiszergazdaság

2019. március 07. csütörtök • 16:15

Miként is készül a pácolt sonka?

Ismerje meg a különböző technológiai módszereket és folyamatokat!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) élelmiszeripari igazgatósága a katalán IRTA (Research & Technology Food & Agriculture) monellsi intézetében 2019. május 29-31. között 3 napos gyakorlati tanulmányutat szervez - olvasható a kamara oldalán


fotó: Pixabay

A folyamatosan változó piaci és fogyasztói igények komoly kihívást jelentenek az élelmiszer-előállítók számára.

A versenyben elengedhetetlen a felhasználható alapanyagok és azok kombinálhatóságának, valamint a technológiai módszerek és folyamatok átfogó ismerete.

A gyakorlati tanulmányútra a sonkatermékek témájában húsiparban, illetve készítmények gyártásában tevékenykedő kamarai tagokat várják. A program elméleti és gyakorlati részeket egyaránt tartalmaz, bemutatásra kerülnek

  • a különböző alap- és segédanyagok,
  • technológiai lépések,
  • illetve az intézet kísérleti üzemében pácolt sonkák készítésére nyílik lehetőség.

A csoportos program minimum 10, maximum 12 fő részvételére ad lehetőséget, amelyen belül különböző üzemméretű tagjaink részvételére is lehetőséget biztosítunk.

Bővebb részletekről a NAK oldalán olvashatnak, illetve a megívót pedig ide kattintva érhetik el.

agrotrend.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.