2019.08.21., szerda , Sámuel,Hajna

4x4

2016. június 23. csütörtök • 11:12

Az új Isuzu D-Max. Etalon született.

Gazdaságos, hatékony, megbízható és örökéletű. Az ISUZU, a világ legnagyobb haszongépjármű gyártójaként a D-Max-ban egyesíti mindazt a tudást, amelyre a majd egy évszázados teherautó gyártás során szert tett. A kapcsolható összkerékhajtás, az erőteljes és takarékos dízelmotor, a kiemelkedő terhelhetőség és vontatási kapacitás nálunk hagyomány.

Az új ISUZU D-Max ízig-vérig japán pick-up, melynek minden részlete a precizitást és pontosságot hirdeti. Robosztus, időt álló megjelenés, mégis stílusos és vonzó. Sportos külső, pazar belső tér.

Erő és technológia különös összetétele, melyre bármilyen körülmények között számíthat. Úttalan utakon, hegyeken, völgyeken keresztül.

A D-Max egy valódi igás ló, bírja a kemény munkát. A pick-up kategóriában piacvezető, akár 3,5 tonnás vontatási kapacitás, az 1 tonnás hasznos teherbírás, a 100km/h sebességig kapcsolható összkerékhajtás segítségével bármilyen feladattal könnyedén megbirkózik. Az ISUZU D-Max kimagasló teherbírását a rendkívüli gondoskodással megtervezett alváznak köszönheti, mely minden eddiginél szélesebb, a növelt stabilitás, hosszabb és jobb kezelhetőség érdekében. Az utasok biztonságát az alváz energiaelnyelő kialakítása és az ajtókba épített oldalirányú ütközésvédelem mellett az oldal- és függöny légzsákok, a blokkolás gátló (ABS), a menetstabilzátor (ESC), a kipörgés gátló (TSC), az elektromos fékerő elosztó rendszer (EBD), valamint a fék asszisztens (BA) garantálja.

A japán autógyártók közül a legrégebbi múltra visszatekintő ISUZU a haszongépjármű és buszgyártás mellett korunk egyik legnagyobb dízelmotor gyártója, mely több mint 23 millió darab legyártott dízel erőforrással büszkélkedhet.

Az ISUZU dízelmotor család ékköve a D-Max erejét biztosító, kombinált fogaskerekes és vezérműlánc hajtású 2.5 literes lökettérfogatú motor, mely 163 lóerős és 400 Nm forgatónyomaték leadására képes. Ilyen nagy teljesítményű, erős, hosszú élettartalmú, ugyanakkor környezetbarát, takarékos dízelmotort építeni igazi kihívás. Az ISUZU mérnökeinek mégis sikerült. Az erő alacsony üzemanyag fogyasztással párosul, és a széndioxid kibocsátás is megfelel a legszigorúbb, EURO5-ös normáknak. Az ISUZU erőforrásait széles körben alkalmazzák a világ vezető gépjármű gyártói, annak kiemelkedő teljesítménye és gazdaságossága miatt.

Az új ISUZU D-Max minden tekintetben felkavarja maga körül az állóvizet. Megnyerő formájával, kimagasló teljesítményével új korszakot nyit a pick-upok történetében.

(X)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.