2022.06.29., szerda , Péter, Pál

4x4

2022. május 18. szerda • 15:34

Új Land Rover Defender 130: a megállíthatatlan, 8 üléses felfedező

Az új Defender 130 változatot május 31-én leplezi le a Land Rover. A brit gyártó akadályokat nem ismerő 4x4-es modellcsaládja tovább bővül a legtágasabb Defender 130 változat érkezésével, mely a korábban már bemutatott 90, 110 és Hard Top változatokhoz társul.

Az új Defender 130 prémium kialakítású és praktikus belső teret kínál akár 8 felnőtt utas részére, három üléssorban elosztva. A tágas, 2-3-3-as üléskiosztás, a legújabb digitális technológiák és a rendkívül fejlett műszaki megoldások révén a Defender a legstrapabíróbb, legjobb képességekkel bíró off-road jármű megtestesítője.

A legkiválóbb terepképességű 4x4-es modellcsalád tovább bővül az új Defender 130 változat érkezésével, melyben akár 8 személy élhet át közösen lélegzetelállító kalandokat

 

A Wallis Automotive Europe

A WAE Kft. az AutoWallis csoport dinamikusan fejlődő tagja, közel 30 éves független gépjármű nagykereskedelmi múlttal rendelkezik. Jelenleg két ázsiai „4x4 specialista” gyártót képvisel, a japán Isuzut Magyarországon, míg a dél-koreai Ssangyongot Magyarországon, Csehországban, Romániában és Szlovákiában. A Jaguar és Land Rover márkákat 2016-tól forgalmazza az adriai régió 8 országában, valamint 2020. április 1-től Magyarországon is.

Leányvállalata, a WAE CEE 2020 decembere óta látja el a komoly múltra visszatekintő német Opel személyautók és haszonjárművek importőri feladatait Magyarországon, Szlovéniában, Horvátországban és Bosznia-Hercegovina területén.

 

A Land Rover

A Land Rover 1948 óta gyártja megbízható összkerékhajtású típusait, amelyek felülmúlhatatlan terepalkalmasságról tettek tanúbizonyságot. Defender, Discovery, Discovery Sport, Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar és Range Rover Evoque – ezek a modellek egytől egyig a terepjárók világának meghatározó képviselői; a gyártott autók 80 százalékát több mint 100 exportpiacon értékesítik.

agrotrend.hu / Wallis Automotive Europe

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.