2019.05.25., szombat , Orbán

Bemutatók

2019. március 06. szerda • 08:30

Agrofotó 2019: április 15-ig várjuk a legszebb agrárképeket!

Az Agrotrend Csoport idén 7 kategóriában keresi azokat a fotókat, amelyek a mezőgazdaságot állítják a fókuszba. A kategóriagyőztesek 100.000 értékű, míg az agrofotó 2019 díj fődíjasa 300.000 Ft értékű díjat nyer.

Hazánkban több tízezer agrárvállalkozás működik, és a mezőgazdászok között pedig számtalan lelkes fotós van, akik valós célok nélkül megörökítik mindennapjaik apró mozzanatait, egy-egy számukra érdekes pillanatot. Nekik és minden fotográfusnak nyújtjuk a megmérettetés lehetőségét az agrofotó 2019 díj pályázata során.


<< Képek beküldésének határideje: 2019.04.15. >>

Az agrofotó 2019 díj során a 7 különböző kategóriagyőztesen felül megválasztásra kerül a közönségdíjas fotó, valamint a fődíjas fotó, amelyet a zsűri szavazata és közönségszavazat alapján lehet elnyerni. 

A képek beküldésére a megjelölt időszakban van lehetőség. Ezek után a felvétel megjelenik a weboldalon, de szavazni csak később lehet, a beküldési szakasz zárásával. A szervezők így tudják biztosítani azt, hogy senki ne juthasson jogosulatlan előnyhöz.


Az agrofotó pályázat fődíját 2018-ban Böröczky Bulcsú nyerte "Kitépett lap a tél naplójából" című alkotásával.
 

A kategóriadöntők során a szakmai zsűri által kiválasztott kategóriánként bejutott 3 kép közül választják meg a kategóriagyőztest, a kategóriagyőztesek közül pedig az év agrofotóját. A díjkiosztó Mezőfalván, a III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-n lesz.

agrotrend.hu

Fókuszban
 Csütörtöktől NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow - Mezőfalván

Csütörtöktől NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow - Mezőfalván

A NAK és a MEGFOSZ közös erővel, május 23-24-én rendezi

A biztonságos repcetermesztés záloga

A biztonságos repcetermesztés záloga

Úgy véljük, hogy továbbra is érdemes repcét termelni,

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.