2022.05.28., szombat , Emil, Csanád

Bemutatók

2019. szeptember 12. csütörtök • 09:06

Földöntúli élmény – Fliegl Nyílt Nap

A FLIEGL ABDA Gépgyártó Kft. 15 év után újra Nyitott Napot rendez 2019. szeptember 21-én

Jöjjön el, és tekintse meg gyárunkat! Nézz meg, hogyan lesz a lemezből Fliegl pótkocsi! A gyárlátogatás során számos érdekességet tudhat meg üzemünkről, például hogy hány db bálaszállító pótkocsit gyártunk egy évben, vagy hogy hány raklapot képes betárolni a teljesen automatikusan működő 27 méter magas raktárunk.


fotó: Fliegl

A Fliegl sikertörténete 1975-ben kezdődött, amikor id. Josef Fliegl Kastlben (Bajorország) megalapította saját gépgyárát. A thüringiai, triptisi üzem 1991-es megnyitásával elindult a Fliegl terjeszkedése, majd két évvel később, 1993. májusában magyarországi gyárunk kezdte meg működését az egykori REKARD (Mezőgép) gyártól vásárolt területen ifj. Josef Fliegl irányítása mellett. A német tulajdonos nagy jövőt és egyben kihívást is látott az új gyár létrehozásában nem messze a magyar-osztrák határtól.

Az elmúlt több, mint 25 évben számos beruházást hajtottak végre az abdai telephelyen, de a munkálatok jelenleg is folyamatosan zajlanak, nagyon intenzív jövőképpel.


fotó: Fliegl

2019. szeptember 21-én, Lébényben gyakorlati gépbemutatóval várjuk az érdeklődőket, ahol a széles termékkínálat különböző eszközeit mutatjuk be, úgy, mint szervestrágyaszóró, hígtrágyakijuttató, billenős, bálaszállító pótkocsi, átrakó- és letolókocsi. Ezen kívül

Magyarországon először lesz látható a 2017-ben az Agritechnica-n ezüstérmes Fliegl Büffel rendfelszedő átrakókocsi.

Abdán is egész nap jobbnál jobb programok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt: a résztvevők találkozhatnak Kiss Norbival, a kétszeres Európa-Bajnok kamionversenyzővel, megtekinthetik, hogy Darázs Ádám és az erősemberek hogyan görgetik a kamiongumikat, fellépnek a környék tánccsoportjai és fúvós zenekarok, délben zenél a Folk on 45 zenekar, ínyencségekkel készülünk vendégeink számára a Gasztro-faluban, míg a gyerekek élvezhetik az ugrálóvárakat, szabadtéri játékokat.


fotó: Fliegl

Győződjön meg róla személyesen, miért vagyunk piacvezetők a mezőgazdasági pótkocsik piacán!

Bővebb információ és regisztráció ide kattintva, illetve a Facebook esemény oldalán.

Minden regisztráló 1 db étel- és 2 db italjegyet kap, amelyet a gyártelepen, Abdán belépéskor vehet át!

agrotrend.hu / FLIEGL ABDA Gépgyártó Kft.

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.