2021.05.06., csütörtök , Ivett, Frida

Bemutatók

2016. augusztus 31. szerda • 11:42

Íme, Bábolna nyertesei

Taroltak a gyártók a betakarítógépek újdonságaival a jubileumi, 30.-ik Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon, a különdíjasok között szélesebb volt a szórás, a vetőgéptől az ágvágóig bezárólag.

Idén is díjazták a legfontosabb újításokat az agrárium őszi seregszemléjén, a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon. Nagydíjat kapott az Agrotec Magyarország Kft. által forgalmazott New Holland CX7 és CX8 kombájnszériája, az Axiál Kft. portfóliójában szereplő CLAAS LeXION 66 T4 arató-cséplőgép, a Linamar Hungary Zrt. Oros divíziója által gyártott OROS SUN + CHOP szárzúzóval szerelt, rázótálcás napraforgó betakarító adaptere, valamint az OPTIGÉP Gépgyártó és Kereskedelmi Kft. OptiCorn Prémium kukorica-csőtörő adaptercsaládja is. A díjakat a gazdanapokat megnyitó Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár adta át.

Idén is szép számmal akadtak különdíjak is. A FLIEGL ABDA Kft. a FLIEGL Ágvágó Woodking Classic terméke mellett az IKR Gépkereskedelmi Kft. által forgalmazott CLAYDON T6 HYBRID direktvetőgépe, az INVEST Gépkereskedelmi Kft. Hardi Alpha Evo elnevezésű, kis önsúlyú önjáró permetezőgépe is elismerésre került. Szintén különdíjat ért az UNICOMP Informatikai Kft. újdonsága, a  GrainPatrol Premium System.

agrotrend.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.