2023.02.02., csütörtök , Karolina, Aida

Gépesítés

2022. augusztus 05. péntek • 08:21

2,49%-os fix kamatozású EUR finanszírozás új JCB rakodókra!

Mezőgazdasági motoros gépek vásárlásakor sokszor a gép tulajdonságai mellett fontos döntési szempont a különböző beruházást segítő finanszírozási lehetőségek sora. A legújabb KITE akcióban most remek finanszírozással vásárolhat új JCB rakodót csupán a meghatározott készlet erejéig vagy visszavonásig!

Az elmúlt időszakban folyamatos drágulásnak vagyunk szemtanúi, amely nemcsak hazánkban igaz, hanem világszerte más országokban is. A magas infláció, az alapkamat emelkedése sajnos a hitelkamatokra is kedvezőtlenül hat, hiszen drágulnak a hitelek. A drága hitel pedig kedvezőtlenül hathat a gépberuházásra. Ezt a negatív hatást kiküszöbölve, íme egy remek finanszírozási akció új JCB rakodókra a KITE Zrt.-nél!

2,49%-os fix kamatozású EUR finanszírozás új JCB rakodókra!

2022. július 26. és szeptember 10. között szerződött új JCB rakodókra akciós, akár 2,49%-os fix kamatozású EUR alapú, vagy 8,49%-os fix kamatozású HUF alapú finanszírozás vehető igénybe (futamidő: 3 év) csupán meghatározott, az akcióban résztvevő JCB készlet erejéig vagy az akció visszavonásáig!

Ha új rakodó vásárlásán gondolkodik, érdemes felkeresnie az Ön KITE gépértékesítőjét az akcióban résztvevő JCB gépekről, valamint a kedvező finanszírozás teljeskörű részleteiről.

www.kite.hu

(X)

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.