2021.01.17., vasárnap , Antal, Antónia

Gépesítés

2021. január 06. szerda • 07:01

30.000 db New Holland Big Baler szögletes nagybálázó Zedelgem-ből

A New Holland belgiumi Zedelgemben található betakarítógép gyárában, ahol főleg a gabonakombájnok és bálázók készülnek, az 1987 és 2020 közötti 33 éves időszakban 30.000 db szögletes nagybálázó készült. Ez fontos mérföldkő a New Holland Agriculture Brand életében, hangsúlyozta Carlo Lambro a konszern elnöke, aki kiemelte a „Center of Exellence” kitüntető címmel rendelkező gyár mérnökgárdájának innovatív tevékenységét.

A Belgiumban gyártott New Holland szögletes nagybálázók eljutottak, a világ legtöbb országába és öregbítették a 150 éves New Holland márka és 114 éves egykori zedelgemi Claeys gépgyár – amely elsők között kezdett gabonakombájnokat gyártani Európában – hírnevét. Az utóbbi évek legsikeresebb bálázói a Big Baler Plus és a BigBaler HD (High Density).

Az előző típusnál vezették be a Smart Fill vezérlést, amely szenzorokon keresztül kontrolálja az egyenletes formatartó nagybálák készítését, valamint az Intelli Cruise terhelésszabályozást, amely a traktor és a bálázó teljesítményét optimalizálja. Az utóbbinál – amely 2020-ban az „Év gépe” elismerésben is részesült – egyedülálló Smart Schift hajtásrendszert és új Loop Master zsinegtakarékos kötöző fejeket használnak, amelyek csökkentik a bálázás energiaigényét és növelik a teljesítmény, ill. a kötözésbiztonságot.

agrotrend.hu / Profi Magazin

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.