2021.01.26., kedd , Vanda, Paula

Gépesítés

2020. november 24. kedd • 08:06

A John Deer-től igazolt csúcsmenedzsert a Claas Tractors

2021 áprilisától a Claas Tractors üzletágat Dr. Martin von Hoyningen-Huene 47 éves csúcsmenedzser veszi át Dr. Jens Foerst-től, és tagja lesz a Claas Konszern vezető testületének is.

Dr. Martin von Hoyninger-Huene géptervezői szakon szerzett diplomát a Karlsruhci Műszaki Egyetemen, majd tanulmányokat folytatott a párizsi Grande Ecole ENSAM-on és a Sigeni Egyetemen is. Kiválóan beszél németül és franciául, ill. természetesen angolul és hollandul is. A szakmai márkáját a stuttgarti McKinsey & Company cégnél kezdte vállalkozási tanácsadóként és projektvezetőként - írja a Profi Magazin.

fotó: pikrepo.com

2004 és 2008 között a Freudenberg vállalkozásnál tevékenykedett, mint IT igazgató. 2009-ben váltott a John Deer-hez és részt vett a 6-os szériájú John Deere traktorok fejlesztésében, később a terület elsőszámú felelőse volt. 2014-től a John Deere-hez tartozó Kemper különböző betakarítógép adaptereket előállító gyár igazgatója lett. 2018-tól vette át a John Deere franciaországi Arc-les-Gray-ban található gyárának a vezetését, ahol zöldtakarmány betakarító pépek (kaszáló, rendkezelő, bálázó) és traktoros homlokrakodók készülnek. Ebben a gyárban 450 dolgozó tartozott az irányítása alá. Jövő áprilisától a franciaországi LaMans-ban található évi több mint 10 ezer traktor kibocsájtású Claas Tractors elsőszámú vezetője lesz.

agrotrend.hu / Profi Magazin

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.