2020.02.22., szombat , Gerzson

Gépesítés

2019. október 30. szerda • 08:43

A korszerű gépekhez, korszerű, a tankolást valóban segítő Kútoszlopok szükségesek

A GWT ma már 30 éves szakmai múlt birtokában, 10 éve fejleszti és gyártja Magyarországon, a mezőgazdaságban használt járművek, gépek gázolaj tankolását, ellenőrzését segítő berendezéseiket. Varga József ügyvezető mutatja be kútoszlopaikat.

 • Mi a GWT fő profilja?
 •  Olasz és Svájci alkatrészek felhasználásával, a különböző igényeknek megfelelő Kútoszlopok, Kimérők, Folyadékszint-mérők gyártunk Borsod megyében. Úgy gondolom, azt gyártjuk és korszerűsítjük, amihez az eddigi tapasztalatok birtokában, úgy gondoljuk jól értünk. A komplex, minden termék és szolgáltatás biztosítása érdekében azonban, szoros partneri viszonyt alakítottunk ki az Ország legnagyobb Tartály-technológia forgalmazójával, a Derby-Túr Kft-vel. E partneri viszony biztosítja vásárlóinknak a teljes termékpaletta elérhetőségét, de mindkét cég azzal foglalkozik, amiben a legjobb, vagy legalább is arra törekszik, hogy az legyen.  Hogy jól döntöttünk és jó irányba haladunk, arra biztosíték több száz, valós, ellenőrizhető Ügyfelünk elégedettségi mutatója.

 A Webtransport rendszert és gyártmányait, az Ország szinte bármely részén megtalálja, így rövid távolságon belül tudunk valós, elérhető referenciát biztosítani.

Kútoszlopainkat többféle méretben és kiadagolási kapacitással gyártjuk, de azonos, teljes mértékű szolgáltatási tartalommal üzemeljük be. Megfelelő használat és karbantartás esetén kútoszlopainkra 25 éves Szolgáltatási és Élettartam Garanciát biztosítunk.

 • Milyen gazdaságok számára lehet hasznos a saját kútoszlop használata?
 • A Webtransport rendszert (kútjainkat) használó partnereink között, megtalálható a kisgazda és a nagy, több telephellyel rendelkező nagy gazdaság. Kútoszlopainkról tankolnak erőműveknél, hulladékgazdálkodó cégeknél, bányákban, autó összeszerelő üzemnél, nagyvállalatoknál, de a több száz kamiont tankoló fuvarozó is milliós nagyságrendbe tankol járműveibe, és használja szolgáltatásainkat.

Rendszerünkön 1 év alatt, közel 60 Millió liter Gázolaj megy át és van olyan kútoszlop, aminek a pisztolyát 1 hónap alatt 1300-szor emelik le és tankolnak vele.

 • Milyen előnyöket biztosít a tankolóautomata a gazdálkodók számára?
 • A Cégünk által kifejlesztett és gyártott kútoszlop és tankoló automata család, ellenőrizhetővé teszi telephelyi tankolásait, megszünteti az esetleges üzemanyaggal való visszaéléseket, ugyanakkor gyakran jelentős, éves szinten több millió forintos megtakarítást is jelent felhasználóinknak.

Berendezésünk kezelő személyzet nélkül biztosítja, hogy a sofőrök tankolása minden esetben pontos és ellenőrzött legyen.

Valamint olyan adminisztrációs munkától mentesíti a felhasználót, mely elengedhetetlen, hogy a tankolásokat, átlagfogyasztásokat, gépjármű költségeket és több figyelmeztető vagy statisztikus adatot átfogóan lásson a működtetés során. Mindezen adatok Számítógépen, Tableten vagy éppen Telefonon is ellenőrizhetőek, illetve szerkeszthetőek. Mivel a Webtransport rendszer cégünk fejlesztése, így a ma már bevett gyakorlatunk szerint, minden évben ügyfeleink igényeit is figyelembe véve, frissítjük, korszerűsítjük programunkat.

 • Hogyan történik a tankolás és az adatok kezelése?

 • A gázolaj kimérő szerkezet használatával a tankolás egyszerű és biztonságos. A Tankolás megkezdéséhez a bekapcsoló billentyű lenyomásával a rendszer bejelentkezik, majd azonosítja a Sofőrt és a Járművet, kétlépcsős azonosítási lehetőséggel. Ezután bekéri a további szükséges adatokat,(kilométer/üzemóra állás, menetlevél sorszám) és ha minden adat rendben van, megkezdhető a tankolás. A tankolás végén, a Vezérlőegység felküldi az adatokat titkosítva a saját tulajdonú szerverre, ahol azok biztonságos módon tárolásra kerülnek. A felhasználó az Interneten, 2 lépcsős, jelszavas bejelentkezés után, a jogosultságának megfelelően megnézheti a tankolásokat gépenként és / vagy sofőrönként és

az adó visszatérítésre alkalmas, a törvénynek megfelelő dokumentumot készíthet a tankolásokról.

A kinyomtatott dokumentumok segítségével benyújthatja gázolaj visszatérítési igényét.

 • Mennyire pontos a kútoszlopok üzemanyag adagolása?

 • Az általunk fejlesztett kútoszlopoknál, egy saját megoldás alkalmazásával garantáljuk a pontosságot. Berendezéseink, a törvényben előírt pontosságot nem csak elérik, hanem fejlesztéseink eredményeként, jelentősen túl is teljesítik azokat. Kiadagolási pontosságuk általában jobb, mint a jelentősen drágább gyártmányok értékei és megközelíti a Közforgalmú kutak mérési pontosságát.

 • A webtransport rendszer milyen szolgáltatásokkal segíti a gazdákat?

 • Készülékeink megvásárlása esetén, a nagyon sok könyvelést segítő programrész mellett, plusz szolgáltatásként, a Webtransport rendszer, ingyenes készletnyilvántartással is segíti felhasználóink munkáját. Az aktuális készlet, grafikonon és táblázatban is látható. Amennyiben a gázolaj tartály készlete 10% alá csökken, a grafikon pirosra vált, de lehetőség van automatikus online email vagy SMS értesítésre a készletszint kritikus szint alá csökkenése esetén, így sohasem fog váratlanul elfogyni tartályából az üzemanyag. Ez a szolgáltatás, mint a teljes programverzió elérése, vásárlóink részére ingyenes.

A mezőtúri Mongol-Agrár Zrt.-nél is GWT kútoszlopokat használnak

 • Miben segíti a munkájukat a telepített tankolóautómata?
 • A gazdaság üzemméretéből adódóan a tankolóautómata rendsze nélkül képtelenség lenne biztonságosan nyomonkövetni a tankolásokkor, hogy melyik pilóta melyik gépet tankolta. A telepített kút rendszerének segítségével a traktorosok a legnagyobb monkacsúcsok idején is önállóan, kezelő személyzet nélkül tudnak üzemanyagot felvenni. A rendszer biztonságosságát a kétlépcsős azonosítás adja, ennek köszönhetően az adatok utólag szűrhetők gépenkét és pilótánként egyaránt. A tankolás végén a rendszer internetes kapcsolaton keresztül az adatokat rögzíti, melyek később az irodában dolgozó kollégák számára lekérdezhetők, rendszerezhetők. Ez a rendszer kizárja az üzemanyaggal való visszaélés lehetőségét. A szintjelző rendszer segítségével a munkacsúcsok idején is elképzelhetetlen, hogy váratlanul elfogyjon tartályainkból az üzemanyag, folyamatosan nyomonkövethető a töltöttségi szint, ez megkönnyíti az üzemanyag rendelést.
 • A munkájuk során milyen előnyökkel jár a mobil ankolóautómata használata?
 • A  mobil üzemanyagkút mindazon tulajdonságokkal bír, mint a telepített változat. Teljes nyomonkövethetőséget és biztonságot garantál számunkra. A legnagyobb előnye, hogy a kollégáink akkor és ott jutnak üzemanyaghoz, ahol a legnagyobb szükségü van rá, elkerülve azt az időveszteséget és felesleges üzemanyag pazarlást, amit a tankolás miatti telephelyre való visszaút jelentene. 

agrotrend.hu / GWT

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.