2023.04.02., vasárnap , Áron

Gépesítés

2022. november 19. szombat • 12:49

A „Legfenntarthatóbb traktor 2023” díj győztese a JCB Fastrac 4220 iCon

A „Tractor Of The Year 2023” nemzetközi díjversenyen a JCB Fastrac 4220 iCon lett az év legfenntarthatóbb traktora kategória díj győztese. Az 1998-ban életre hívott nemzetközi traktor díjverseny célja, hogy a független szakértőkből álló zsűri megválassza az év legjobb traktorait az európai piacon.

A 25 országból érkezett nemzetközi szakértői zsűri véleménye alapján a JCB Fastrac 4220 iCon traktor állhatott a dobó legfelső fokára a Fenntarthatóság 2023 (Sustainable Toty) díjkategóriában.

Az legújabb JCB Fastrac iCon megtartotta az előző szériákból ismert Fastrac-ok műszaki tartalmát (magas közúti sebesség, kiváló komfort, univerzális felhasználhatóság), melyet most az új fülke emelt még magasabb színvonalra. Az iCon széria új, kényelmesebb ülést, intuitív, tetszőlegesen konfigurálható kezelőszerveket és teljesen új fejlesztésű érintőképernyős monitort kapott. Az új monitor – amellett, hogy minden fontosabb traktorrészegység (motor, sebességváltó, hidraulika, TLT stb.) beállítható és ellenőrizhető rajta – ISOBUS II munkagépvezérléssel és saját navigációs rendszerrel rendelkezik.

Természetesen a traktor kompatibilis a John Deere Green Star rendszerével, és a KITE Zrt. RTK-hálózatának jelszolgáltatásával is üzemeltethető, így kielégíti a precíziós gazdálkodás erőgépektől megkövetelt műszaki igényt is.

 

Forrás: https://www.tractoroftheyear.org/

(X)

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.