2021.05.06., csütörtök , Ivett, Frida

Gépesítés

2017. január 26. csütörtök • 09:49

A Steyr traktorok egyetlen hivatalos forgalmazója a Magtár Kft.

A Magtár Kft. ez évtől az osztrák Steyr traktorok egyetlen hivatalos, közvetlen gyártói kapcsolattal - így teljes terméktámogatással - rendelkező magyarországi forgalmazója - jelentette be a Magtár Kft. ügyvezető igazgatója Budapesten, az AGROmashEXPO mezőgépipari kiállításon.

A CNH cégcsoporton belül a Steyr traktorok prémium kategóriájú termékek, amelyek megfelelnek a mai kor követelményeinek, a fejlesztésekben pedig élen járnak - mondta Harald Boitllehner, a CNH Industrial Österreich GmbH üzletigazgatója, aki a kelet-európai és balkáni térségért és Ukrajnáért felel. A traktorokra egyaránt jellemző a gazdaságos üzemeltetés, a megbízható működés, a könnyű kezelhetőség, a kényelmes kialakítás, valamint a maximális hatékonyság, ezért népszerűek a gazdálkodók körében nemcsak Ausztriában, hanem a környező országokban és világ más tájain is - tette hozzá az igazgató.

Az 55-300 lóerős Steyr traktorok forgalmazása mellett a Magtár Kft. kiemelten kezeli a magas színvonalú szerviz és alkatrészellátást is - közölte Kövesdi Sándor értékesítési vezető.

Tóth János, a Magtár Kft. tulajdonos ügyvezető igazgatója elmondta: a cég a szántóföldi növénytermesztés gépeinek forgalmazásával foglalkozik. A vállalat forgalma 2015-ben 5,5 milliárd, míg tavaly mintegy 6 milliárd forintot tett ki. Az idén a tervek szerint a Magtár Kft. forgalma 8 milliárd forint körül lesz. A cég árbevétele jelentősen függ a gazdálkodók pénzügyi lehetőségeitől, a gépbeszerzést támogató pályázatok kiírásának ütemétől - mondta Tóth János.

agrotrend.hu / MTI

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.