2020.04.09., csütörtök , Erhard

Gépesítés

2019. október 22. kedd • 14:51

A Massey Ferguson bestseller modelljei különleges kiadásban jönnek az Agritechnika kiállításra

A Massey Ferguson legkedveltebb traktormodelljei különleges kiadásban, egyedi felszereltséggel érkeznek meg az Agritechnika kiállításra.

A traktorokat a fekete színnek köszönhetően összetéveszthetetlen megjelenés jellemzi, ami gondosan kiválasztott felszereltséggel és extrákkal egészül ki. Az erőgépek az egyedi külső mellett a megszokott, kiváló ár/érték arányt, termelékenységet és kényelmet kínálják!

 

Az exkluzívNEXT Edition felszereltség a négy legnépszerűbb Massey Ferguson modellen érhető el:

 

- MF 5711 S Dyna-4 (115 LE)

- MF 5713 S Dyna-4 (130 LE)

- MF 7720 S Dyna-VT (200 LE)

- MF 7726 S Dyna-VT (255 LE)

 

A Massey Ferguson NEXT Edition egyedi kiadása az MF 5700 S Essential és az MF 7700 S Exclusive traktorokra épül. A típusokat a leggyakrabban választott teljesítmény- és kényelemnövelő extrákkal szerelte fel a gyártó, mindezt pedig teljesen egyedi fekete színben kínálja az érdeklődőknek.

 

“Hallgattunk a Partnereink elvárásaira a legnépszerűbb teljesítmény kategóriákban, és olyan egyedi traktorok megalkotásán fáradoztunk, melyek a legjobban kielégítik az igényeiket” – mondta Francesco Quaranta értékesítés, marketing & termékmenedzsment alelnök, a Massey Ferguson európai és közel-keleti régiójából.

 

A különleges kiadás traktorai2019 október 01-től érhetők el és a 2019-es Agritechnika kiállításon mutatkoznak be először a nagyközönségnek a Massey Ferguson standján: 20-as csarnok, B14C stand.

 

Két MF 5700 S Dyna-4 NEXT Edition modell:

A Massey Ferguson az MF 5700 S szériából két NEXT Edition különkiadást készített – a 115 LE teljesítményű MF 5711 S Dyna-4 modellt, és a 130 LE-s MF 5713 S Dyna-4-et.

Mindkét modell alapfelszereltségben Dyna-4 fél-powershift hajtóművel érkezik. A már sokat bizonyított sebességváltó kimagasló hatékonyságot biztosít a földeken és a közúton egyaránt. 16 előre és 16 hátrameneti sebesség  - mind terhelés alatt kapcsolással, lábbal egyáltalán nem szükséges kuplungolnunk.

 

A fordulékony traktorok egyik különlegessége a lejtős motorháztető kialakítás, amely kiváló kilátást enged előre, egészen a mellső hídaktól a traktor orráig. A kormány bal oldalán található PowerControl irányváltó kar nem csak a menetirányváltásokért felel, hanem a Dyna-4 váltó sebességfokozatait is kapcsolhatjuk róla a főcsoporton belül. A gépek tökéletes rakodótraktorok az intelligens PowerControl kar, illetve a kimagasló hidraulika teljesítmény végett.

 

A NEXT Edition modelljei az Essential felszereltségi szintre építenek, ami többek között alapfelszereltségben tartalmazza a motorfordulat memóriát, fékpedál kikuplungolás funkciót, klímaberendezést, nagy teleszkópos visszapillantó tükröket és az egyedi fekete festést.  Az alábbiak részletesebben fejtik ki az MF 5700 S NEXT Edition felszereltségét:

 

 • Dyna-4 16x16 fél-powershift hajtómű, AutoDrive automata funkcióval
 • Egyedülálló lejtős motorháztető, többféle választható fülketető
 • Motorfordulat memória és kikuplungolás funkcióval rendelkező fékpedál
 • Klímaberendezés
 • Légrugós vezetőülés, mechanikus fülkerugózás
 • 100 l/perces nagy teljesítményű hidraulikarendszer a gyors munkagép vezérléshez, és a homlokrakodóval való munkavégzéshez
 • Három pár mechanikus működtetésű hidraulikaszelep
 • Akár 12 darab LED-es munkalámpa és fényszóró
 • Többféle gumiabroncsozási opció – rakodós példa: 540/65R38 - 440/65R28
 • Gyári, limitált fekete fényezés

Két MF 7700 S NEXT Edition Modell:

Akár a 200 LE-s MF 7720 S NEXT Edition-t, akár a 255 LE-s MF 7726 S-t választja, biztos lehet benne, hogy mindkettőben a piacvezető Dyna-VT teljesen fokozatmentes sebességváltó található!

 

Az erőgépeket a gazdálkodók a kiváló termelékenységről, illetve a sokoldalúságról ismerhették eddig meg. Ezek a jellemzők pedig kiegészülnek a könnyű kezelhetőséggel, modern technológiával és a legmagasabb szintű hatékonysággal, amelyek mind az üzemeltetési költségeket csökkentik.

A NEXT Edition modelljei az Exclusive felszereltségi szintre épülnek, amely többek között tartalmazza a zártközpontos 110 l/perces hidraulikarendszert, 4 elektromos hidraulikaszelep párt, aktív fülkerugózást, Multipad joystick-os kezelés, tempomatot. Az alábbiak részletesebben fejtik ki az MF 7700 S NEXT Edition felszereltségét:

 

 • Dyna-VT teljesen fokozatmentes hajtómű, MultiPadjoystick kezeléssel
 • Quadlink mellsőhíd rugózás és aktív fülkerugózás
 • Datatronic 4 monitor a traktor és munkagépek vezérléséhez
 • AutoGuide automata kormányzás előkészítés, külön Fieldstar 5 érintőképernyős monitor a kormányzás és az automata funkciók kezelésére
 • Teljes értékű Precision Farm – precíziós gazdálkodásra való előkészítés
 • Teljesen alvázba integrált, nagy teherbírású mellső emelőmű maximális 4 tonna teherbírással
 • Akár 16 darab LED-es munkalámpa és fényszóró
 • SpeedSteer változó kormányrásegítés a precíz és könnyű kormányzás érdekében
 • Többféle választható gumiabroncsozás . Példa: 650/65R42 – 540/65R30  - az optimális vonóerő érdekében
 • Gyári, limitált fekete fényezés

ISMERJE MEG A GÉPEKET AZ AGRITCHNIKA KIÁLLÍTÁS 20-AS CSARNOKÁBAN, A B14C STANDON! A GÉPBEMUTATÓÉRT HÍVJA MAGYAR KOLLÉGÁNKAT EZEN A SZÁMON: +36-30-530-5565!

 

 

agrotrend.hu / Massey Fergusson

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.