2019.09.15., vasárnap , Enikő,Melitta

Gépesítés

2018. október 11. csütörtök • 17:09

A Väderstad bemutatja az új Spirit 600-900C vetőgépcsaládot

Megérkezett a pneumatikus Väderstad Spirit 600-900C vetőgépcsalád új generációja. Az új megjelenésű, 6, 8, és 9 méteres munkaszélességben rendelhető modellek áttervezett hidraulika-rendszert és iPad alapú vezérlést kaptak.

Az új Spirit 600-900C vetőgépek újratervezett hidraulika-rendszere harmónikusan dolgozik együtt a modern Väderstad E-Control vezérléssel. 


 fotó: Väderstad

Ez a megoldás lehetővé teszi például a csoroszlyanyomás és a mellső művelőeszköz művelési intenzitásának menet közbeni állítását, valamint a követőborona fülkéből történő módosítását.

Az ISOBUS Task Control alkalmazásával az E-Control vezérlés lehetővé teszi a GPS-vezérelt, menet közbeni mag- és műtrágyamennyiség-állítást, valamint az automatikus félgéplezárást.


fotó: Väderstad

A táblavégi fordulókban történő optimalizált vetés érdekében a Spirit 600-900C vetőgépek ún. automatikus szekcióvezérléssel rendelkeznek. Amikor a forgókon felemeljük vagy munkahelyzetbe engedjük a vetőgépet, a szekcióvezérlésnek köszönhetően az egyes munkazónák egymás utáni sorrendben jönnek működésbe. Mindennek köszönhetően a vetés és a műtrágya-kijuttatás még pontosabbá válik a forgókon.

Az új Spirit 600-900C vetőgépek bemutatója a dániai Agromek kiállításon lesz 2018. novemberében.

agrotrend.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.