2021.01.28., csütörtök , Károly, Karola

Gépesítés

2016. június 13. hétfő • 12:29

A Zuidberg új ütközésvédelmi rendszere traktorok számára

A Zuidberg új ütközésvédelmi rendszere nagyobb biztonságról gondoskodik a közúti forgalomban. A felhasználóknak az ütközésvédelmi rendszer két változata áll rendelkezésére.

A holland Zuidberg vállalat Frontline System elnevezésű új ütközésvédelmi rendszere nagyobb biztonságról gondoskodik a közúti forgalomban. A traktor jobb felismerhetősége mellett az ütközésvédelmi rendszer a gyártó szerint baleset esetén csökkenti az okozott kár nagyságát.

Mivel a Zuidberg vállalatnál a műszaki tervezés, a termelés, az értékesítés és a szerviz ugyanazon a helyen található, a gyártó saját adatai szerint sikerült megfizethető áron kapható terméket fejleszteniük.

A Zuidberg ütközésvédelmi rendszere két változatban kapható

 

Az ütközésvédelmi rendszert két változatban kínálják: Az első változat 850 vagy 1.400 kg Zuidberg-frontsúllyal kombinálható, míg a második változat használható hárompont-frontemelőműhöz, vagy a gyorscsatlakozású háromszöghöz. Utóbbi szériakivitelben integrált vonóhoroggal kapható. Igény szerint ezt a kivitelt is lehet súllyal terhelni és tároló rekesszel/szerszámtárolóval ellátni.

Az ütközésvédelmi rendszer kapható integrált LED villogó jelzőfénnyel

Minden változat kompakt kialakítású, a törvényi előírásoknak megfelelően szélesség állítással és szélesség jelzéssel rendelkeznek. Használhatók minden olyan traktorhoz, mely frontemelőművel rendelkezik, és a traktorok eredeti színében rendelhetők. A lökhárítóba olyan technikát integráltak, mely hátramenetnél megakadályozza a törést. A traktor láthatóságának további növelése érdekében igény szerint minden modell felszerelhető integrált LED villogó jelzőfénnyel.

agrotrend.hu / agrarheute.com

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.