2019.09.20., péntek , Friderika

Gépesítés

2019. január 09. szerda • 09:33

AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2019 - 50%-os MÁV kedvezmény a vonattal érkező látogatóknak

Magyarország agráripari csúcsrendezvénye január 23-26. között várja az érdeklődőket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, precíziós gazdálkodás, drónok és színvonalas szakmai programok 40.000 négyzetméteren. A vonattal érkező látogatóknak pedig 50%-os MÁV kedvezmény! 

Társkiállítások: Szőlészet és Pincészet, Magyar Kert

Négy napon keresztül közel 350 kiállító vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások rendkívül széles választékát.

Idén a Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetségének mintegy 75 tagvállalata képviselteti magát 22.000 négyzetméteren, így a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik az AgrárgépShown segítve ezzel a látogatókat, hogy kellő áttekintést kapjanak a hazai mezőgazdasági géppiac kínálatáról és így a legjobb vásárlási döntést tudják meghozni.

A forgalmazók által bemutatott nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) mellett több ország kiállítói is bemutatják majd újdonságaikat.

KEDVEZMÉNYES ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSÉRT KATTINTSON IDE

Termékverseny díjazottjai – hazai és nemzetközi innovációk

A kiállításon megjelennek a 2019-es Termékverseny díjazottjai is. Idén rekordszámú, összesen 41 db pályamű érkezett be, a szakemberekből álló zsűri pedig két indulónak ítélte oda a Nagydíjat:
 

Hazai Termékfejlesztési díj - Logisztika Kategóriában:
Pannon Agroteh Kft. - Környezetkímélő energiatermelés a mai magyar mezőgazdaságban

Nemzetközi Termékfejlesztési díj - Gépesítés Kategóriában:
AXIÁL Kft. - CLAAS TUCANO 450 kombájn


Az AGROmashEXPO-n az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás, precíziós gazdálkodás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg. Így a kiállítás kiváló lehetőséget kínál az új agáripari trendek feltérképezésére is.

Utazzon a kiállításra vonattal, kedvezményesen!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2019. január 23-26. között az AGROmashEXPO AgrárgépShow, a Szőlészet és Pincészet, valamint a Magyar Kert kiállításokra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső és Kelenföld állomásokra.

RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE!

Színvonalas szakmai programok

A szakmai partnerek által szervezett konferenciákon és előadásokon a gazdálkodók választ kaphatnak a legaktuálisabb kérdésekre. Rögtön a nyitó napon a G pavilon Fórum Színpadán az Agro Napló szervezésében egy izgalmas beszélgetés lesz AGROmashEXPO finanszírozási kerekasztal címmel. Moderátor: Dr. Kapronczai István ny.főigazgató.

Szintén a nyitó napon, január 23-án az Agrárgazdasági Kutató Intézet és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az Agrárminisztérium támogató közreműködésével konferenciát szervez – A piaci transzparencia értéke – 20 éves a Piaci Árinformációs Rendszer (PÁIR) – címmel. A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az Agroinform.hu online portál szervezésében folytatódik a népszerű online marketing konferencia és PREGA kerekasztal, továbbá 2019-ben először lesz PREGA AgRobot Show a Fórum Színpadon, ahol bemutatkoznak a jelen és jövő szántóföldi drónjai.

Az Agrofórum.hu 45 perces interaktív előadásokkal várja az érdeklődőket, továbbá Idén is lesz a Gabonatermesztők Országos Szövetségének Szántóföldi Szakmai Nap Konferenciája, valamint a Magyar Mezőgazdaság szaklap Agrármarketing− és Média Napja, és Smartfarm Precíziós mezőgazdasági konferencia ismert szakemberekkel.

Bővebb információ a kedvezményes online jegyvásárlásról, programokról és az 50%-os vonatjegy kedvezményről a  www.agromashexpo.hu oldalon.

(x)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.