2021.05.11., kedd , Ferenc

Gépesítés

2020. május 01. péntek • 10:52

Akciós használt kombájnok és bálázók a betakarítási szezonra készülve!

Lassan-lassan közeledik a betakarítási szezon, amelyre jó előre fel kell készülni. Az időben átgondolt és beütemezett betakarítógép-vásárlás és -felkészítés, különösen használt gép vásárlásakor, kifizetődő. Tekintse meg a legújabb KITE akciós kiadványt, amelyben használt kombájnokat és bálázókat talál nagy kedvezményekkel.

Legyen szó új vagy egy használt kombájn megvásárlásáról, egy gazdálkodás életében ez komolyabb mértékű beruházást jelent. Viszont egy jól és gondosan kiválasztott betakarítógép hosszú időn át tudja szolgálni a gazdaságot, és vissza is hozza az árát az évek alatt.

Tekintse meg a legújabb KITE akciós használt kombájn és bálázó kiadványt! Gondolkodjon előre, és vásárolja meg a gazdaságára legjobban illeszkedő használt gépét most!

Kattintson ide a kiadványért!

Miért érdemes a KITE Zrt.-től használt gépet vásárolni?

Készletgépek

Több, mint 400 db eladó használt gép, amelyek készleten vannak, KITE géptelepeken megtekinthetők, azonnal vihetők!

Széles márkakínálat

Nemcsak John Deere hanem Claas, New Holland, Case, Fendt, Massey Ferguson, Deutz Fahr, Landini, Lamborghini, Renault, Steyr, Rába, JCB, Manitou, Köckerling, Vaderstad, Gaspardo, Rabe, Amazone, Monosem, Rauch, Sulky, Kuhn, Krone, SIP és egyéb márkák.

Nagy gépportfólió

Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók traktorok, kombájnok, rakodók, szecskázógépek, vetőgépek, permetezőgépek, műtrágyaszórók, bálázók, kaszák, magágykészítők, rövidtárcsák, sorközművelők, ekék, lazítók, nehéz szántóföldi kultivátorok és egyéb munkagépek.

Személyre szabott kedvező finanszírozás

A KITE Hiteliroda segítségével a finanszírozás gondját leveszik az Ön válláról, gyors, egyszerű és kényelmes ügyintézést biztosítanak, valamint a folyamat teljes körű menedzselését is vállalják.

Segítség a gépszállításban

Igény esetén a megvásárolt használt gépet elszállítják a vevő telephelyére.

További információt az akciós használt kombájnokról és bálázókról itt talál!

www.kite.hu

(X)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.