2021.02.28., vasárnap , Ákos, Bátor

Gépesítés

2020. május 28. csütörtök • 12:48

Akciós új JCB 542-70 rakodó már nettó 75 500 EUR-tól!

A mezőgazdasági elvárásoknak, igényeknek megfelelően kialakított JCB rakodók kimagasló teljesítményt, hatékonyságot, intelligens hidraulikarendszert, sokoldalúságot és gazdaságosságot nyújtanak a tulajdonosuknak. A közelgő betakarítási-anyagmozgatási munkákhoz közeledve pedig íme egy remek akció!

A precíziós gazdálkodási szemléletmódot szem előtt tartó gazdaságok, gazdálkodók egyre figyelmesebbek és igényesebbek az optimális logisztikai és anyagmozgatási megoldások megtalálásában, amelyben természetesen fontos szerepe van rakodóknak, pótkocsiknak egyaránt.

Új JCB 542-70 rakodó már nettó 75 500 EUR-tól!

A mezőgazdasági tevékenység mostoha körülményei megkövetelik, hogy a rakodó a lehető legtöbb időt töltse munkával és a legkevesebbet karbantartással. A 4200 kg emelési teljesítménnyel és a 7 méteres emelési magassággal a JCB 542-70 rakodó ideális választás lehet állattenyésztési és szántóföldi logisztikai feladatok ellátására egyaránt. A rakodó ennek megfelelően hosszú szervizintervallumokkal rendelkezik, a karbantartási és szerelési munkálatok pedig könnyen és gyorsan elvégezhetők. Az oldalra szerelt motor és az alacsony gémelhelyezés elképesztően jó kilátást biztosít körbe a fülkéből, illetve extra stabilitást még magasra emelt teher mellett is.

JCB rakodók megtekinthetők itt!

A JCB 542-70 fülkéjének ergonomikus kialakítása és a kényelmi funkcióknak köszönhetően a gépkezelő egész napon át képes hatékonyan és koncentráltan dolgozni. Természetesen a rakodógépek a legszigorúbb előírásoknak is megfelelő eszközökkel, funkciókkal lettek felszerelve, így biztosítva a biztonságos munkavégzést és a megfelelő védelmet az esetleges baleseteknél.

2020. júniusában egy remek akció keretében akciós áron vásárolhat új JCB 542-70 típusú teleszkópos rakodógépet már nettó 75 500 EUR-tól, csupán a meghatározott készlet erejéig! Ráadásul remek finanszírozási ajánlat vehető igénybe fizetési türelmi idővel! Érdemes tehát felkeresnie az Ön KITE gépértékesítőjét https://www.kite.hu/kapcsolat az akció részleteiről, feltételeiről.

Új FLIEGL pótkocsi akciós áron!

A rakodóajánlat mellett figyelmébe ajánljunk egy remek pótkocsiakciót is. A KITE Zrt.-nél most árfolyamkockázat nélkül, akciós forintos áron vásárolhat új Fliegl DK 180-88 típusú pótkocsit 2020. júniusában csupán a készlet erejéig!

Új Fliegl DK 180-88 pótkocsi:

18000 kg össztömeg

Platóméret: 5.050 mm x 2.420 mm

Oldalfal-magasság: 800 mm + 800 mm

Tekerhető takaróponyva és kezelőpódium

Vontatás-előkészítés a második pótkocsihoz

Már nettó 5 400 000 Ft-tól!

www.kite.hu

(X)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.