2022.11.27., vasárnap , Virgil

Gépesítés

2016. augusztus 09. kedd • 12:48

Augusztusi AXIÁL alkatrész akciók

Kedvező árfekvésű és magas minőségű mezőgazdasági alkatrészek akciója augusztusban is, az AXIÁL Kft-tól. Cikkünkből letöltheti vagy online elolvashatja a cég augusztusi Alkatrész Akció kiadványát.

Komfortos vezetés éjszaka is - OSRAM Night Breaker 12V 55W H1

Nem szeret sötétben vezetni? Rendszeresen közlekedik éjszaka? Itt az ideje, hogy izzóit az OSRAM Night Breakerre cserélje!

Az OSRAM széles palettán kínál izzókat különféle járművekbe, legyen szó akár kerékpárról vagy teherautóról. Izzói más és más tulajdonságot helyeznek előtérbe: legyen az a hosszú élettartam, vagy az erős fényáram. A night breaker termékcsalád – ahogy a termék elnevezése is utal rá -, egyértelműen a teljesítményt helyezi előtérbe. Az összes fontosabb paraméterben – fényerősség, fénykéve, fényszín -, tekintetében jelentősebb nagyobb teljesítményre képes, az átlagos halogén izzókkal szemben.

Mivel akár 110%-kal több fényt biztosít, így a vezető jobban lát, ezáltal nagyobb a biztonság. A Night Breaker izzók kialakítása 40 méterrel hosszabb fénykúpot eredményez. Ez abban segít, hogy az utak széleit, a kritikus zónákat is megvilágítsa. A harmadik kiemelendő tulajdonság a szín. 20%-kal fehérebb fény amiatt fontos, hogy a tárgyak, természetes, valós színekkel jelennek meg. Ez nem csak komfortosabb, de biztonságosabb vezetést is lehetővé tesz, hiszen a biztonsági táblák, figyelmeztető jelzések és tájékoztató táblák is jobban látszódnak.  

GRAMMER MAXIMO COMFORT – MSG95A/731 levegős ülés

A világ egyik vezető ülésgyártója, a GRAMMER minden igényt kielégítő kínálattal van jelen a piacon. Kiváló minőségéhez kétség sem férhet, hiszen a nagy mezőgazdasági gép gyártóknál szinte kivétel nélkül jelen van. Alacsonyabb árú mechanikus üléseket éppúgy kínál, mint a csúcskategóriát képviselőket.

A Maximo Comfort levegős ülés kiváló megoldás mindazoknak, akik jó minőségű ülésben szeretnének dolgozni, ügyelve mind egészségükre, mind pénztárcájuk vastagságára. Ne az ülésen próbálja meg a költségeit visszafogni! Nem megfelelő ülés rövid távon is a hatékonyság csökkenéséhez vezet, de hosszú távon akár komoly egészségkárosodást, gerincproblémákat okozhat.

12 V-ról működő kompresszorral szerelt, légrugós komfortülés számos eleme, beállítása testre szabható, valamint a kezelőre állítható. Magasságállítás gombnyomással történik. Teljesen univerzális felhasználású, mind közepes és nehéz traktorokhoz ajánljuk, ugyanakkor építőipari gépekbe is jó választás lehet.

A francia muskétás – Michelin 460/70R24 XMCL gumiabroncs

A mezőgazdasági gépek gumiabroncs kiválasztása, illetve a megfelelő guminyomás beállítása, mára külön szakterületté nőtte ki magát. A szántóföldi növénytermesztésben részt vevő gépek esetében minden kétséget kizáróan bizonyításra került, hogy a megfelelő nyomás, a megfelelő mintázat, mind a termelékenységre, mind a költségekre pl. üzemanyag-fogyasztás, jelentős hatással bírnak.

A rakodógépek esetében leginkább költség oldali hatásról beszélhetünk, ha gumiabroncsról van szó. A kivételes ellenállás a vágásokkal szemben, a vonóerő átadása vizes és nehéz körülmények között, a hosszabb élettartam, mind-mind lényeges kérdés, a kezelő komfortérzete mellett. A Michelin 460/70R24 XMCL közkedvelt méret, valamint mintázat. Kitűnő, minőségi márka, bizonyított típus, számos munkagépen dolgozik. Ráadásul bizonyos összeghatár felett, most értékes Michelin ajándékok közül is választhat a vásárló. Bomba ár, azonnali szállítás, raktárkészletről, vásároljon gumiabroncsot megbízható, biztos hátterű cégtől, jó áron!  

Lapozza fel Ön is az AXIÁL Kft. augusztusi alkatrész akcióiról szóló kiadványát!

Kattintson a kívánt termékre és azonnal a webáruházba jut!

(X)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.