2022.11.27., vasárnap , Virgil

Gépesítés

2016. szeptember 02. péntek • 15:55

AXIÁL Alkatrész Akció 2016. szeptember

Megjelent legfrissebb alkatrész akcióinkról szóló katalógusunk!

A felszabaduló erő – megérkeztek az ISTER kenőanyagok

A kötelező karbantartások elengedhetetlenek a megfelelő gépállapot fenntartása érdekében. Az olajcserék és szűrőcserék kitolása és elmaradása problémákat okozhat legyen szó akár a hidraulika rendszerről, akár a motorról. A most bevezetésre kerülő ISTER kenőanyagok alkalmazásával a periódusonkénti kötelező szervizek „költségvetés-barát” munkává válnak.

Az első képviselők az ISTER Lub-Moto motorolaj, valamint a Lub-Hydro névre keresztelt hidraulikaolaj. 20 literes, kannás kiszerelésben érhető el. Nem kell megijedni a fekete kannától! Kiváló minőségű kenőanyagokat rejt magában, hiszen a megfelelő minőségről, a kenőanyaggyártás egyik piacvezetője az ENI gondoskodik.

Első lépéskén SAE 15W-40 motorolaj, valamint HLP46 minőségű hidraulika olaj vásárolható, amelyeket a vegyes járműparkot üzemeltetők részére ajánlunk. Az olajok bővebb műszaki tartalma, valamint a teljesített szintek, szabványok az Axiál Kft. oldalán elérhetőek.

Egyszerű megoldás a biztonságért

Sokunknak ismerős lehet a helyzet: raktárépület, magas polcrendszer és jön a vinnyogó targonca, vagy mégsem erre jön? Egy apró, ámde annál nagyszerűbb megoldás létezik a probléma orvoslására. Nem kell nagy ördöngösségre gondolni, lényegét tekintve egy kékfényű LED lámpáról van szó.

A lámpa bármilyen 12-80V-os rendszerű targoncára, anyagmozgató gépre felszerelhető. Az irányváltóra kötve szerelhető be a lámpa, így természetesen nem szükséges kapcsolgatni, kapcsolódik az magától. A gyalogos forgalom figyelmét csupán arra kell felhívni, hogy a kék az új tilos! A lámpa fénye ugyanis a padozatra irányítódik, így egyértelműen látszik, hogy a targonca merre közlekedik. Nagyon hasznos megoldás sötét raktárak esetén, vagy ahol több gép dolgozik együtt és a hangjelzés zavaró. Továbbá a targoncák működésével egyidejű jelentős gyalogos forgalom is indokolhatja az alkalmazását. Egyelőre nem kötelező megoldásról van szó, bár a gépüzemeltetők egyre inkább megkövetelik a használatát.

Fúrjon, csavarozzon gond nélkül!

A betakarítás vége felé közeledve, a szántóföldi munkák csökkenésével, előtérbe kerülnek a javítási, karbantartási munkák. Ezekben a munkákban nagy segítség egy megbízható akkus csavarhúzó.

A Makita név jól cseng a kézi szerszámok világában. A szakmai tapasztalat kipipálva, hiszen az első Makita elektromos fúró-csavarbehajtó 1969-ben került a szerszámpiacra. Ráadásul a 6500 D jelzésű fúró már vezeték nélküli, akkumulátoros kivitel volt! Hamar népszerű lett, és a Makita zászlóshajójává váltak. Ennek köszönhetően a japán vállalat nem kevés pénzt invesztált a kézi fúrók, csavarbehajtók fejlesztésére. A cél a könnyű, ergonomikus kialakítású, hosszú működési idejű gép.

A 2000-es évek elején ismét nagyot lépet a Makita, bevetésre került a 18V-os meghajtó motorral szerelt gépek. Az októberi akció keretében egy ilyen 18 V-os megoldást használó gépet kínálunk szenzációs áron. Ráadásul akkus LED lámpát és egy bitfej készletet is rejt a szerszámkoffer.

A 99 db-os készlettel pedig minden munkára megfelelő fúrószárat, bitfejet, dugókulcsot is beszerezhetünk.

Érvényes: 2016.09.01-30-ig, az akció ideje alatt történő megrendelésekre, és ezen akciós időtartam alatt a készlet erejéig.

(X)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.