2020.04.01., szerda , Hugó

Gépesítés

2019. november 25. hétfő • 14:12

Boris Bond traktorok Ukrajnából

Az ukrajnai AgroExpo 2019 kiállításon mutatták be a Boris Bond csuklós kormányzású, nagy teljesítményű traktorcsalád legújabb, a család zászlóshajójának tekinthető 580 LE-s motorral szerelt tagját.

A Boris Bond traktorok, az Oroszországban gyártott Kirovec traktorok alvázának felhasználásával készülnek, amelyen az ukrán konstruktőrök további erősítéseket hajtanak végre. Több komponenst is felhasználnak az K701-es traktorokból. Ugyanakkor többféle motorral is gyártják a Boris Bond traktorokat. Saját tervezésű dizájnnal készülnek, a traktorfülkéket a Volvo homlokrakodóktól kölcsönzik - írja a Profi Magazin.

Több komponensnek, a TDS Pomichna cég a beszállítója. Jelenleg 430 és 480 LE teljesítmény között DAF és Volvo motorokat építenek be, az új 580-as modellbe, 580 LE-s Volvo D-16-Euro V gyártmányú motort szerelnek.

A traktorok sebességváltója Boliden gyártmányú, 16/4 fokozatú hidromechanikus kapcsolású, de automatakapcsolású 12 fokozatú I-Shift Volvo gyártmányú sebességváltóval is gyártják.

A legújabb Boris Bond 580-as modell állami certifikációja most van folyamatban.

agrotrend.hu / Profi Magazin

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.