2022.05.26., csütörtök , Fülöp, Evelin

Gépesítés

2019. június 23. vasárnap • 10:51

CNH Országos Gépszépségverseny

Országos gépszépségversenyt rendez a CNH márkacsoport (Case, Steyr, New Holland)!

A gépszépségverseny eddig a New Holland Mezőgazdasági gépkezelők csoportjában működött, de a szervezők szeretnék a versenyt országos szintre bővíteni. Az esemény által az országban levő gazdák, tulajdonosok, gépkezelők, alkatrész illetve gép forgalmazók új ismeretségekre tehetnek szert, a kiépülő közösségben rengeteg hasznos információhoz juthatnak a gazdák, egymásnak tippeket, tanácsokat, segítséget nyújthatnak.

Július elsjével kezdődik a jelenkezések fogadása, mely a hónap utolsó napján, 19 órakor zárul. Jelentkezni a CNH Gépszépségverseny facebook oldalán található kék regisztrációs fülre kattintva lehet, a megjelenő űrlap kitöltésével. A regisztráció ingyenes! A beküldött képek egy albumba kerülnek a Facebook oldalon. Csak saját fotókkal lehet jelentkezni, melyeken szabadon alkalmazható utómunka!!

A fotókra a verseny hivatalos Facebook oldalán lehet szavazni like formájában, a szavazat akkor érvényes ha az oldalt is lájkolják.

A döntőt a facebookon élő videóban fogják közvetíteni, ekkor lehet majd szavazni a döntős versenyzőkre.

A verseny célja egy jól működő szakmai közösség kialakítása, ahol a későbbiekben rendszeres bejegyzésekkel, fotókkal, videókkal segítik egymást a tagok.

A verseny főtámogatója az Agrotrend - agrárgazdasági szakportál

agrotrend.hu / CNH Gépszépségverseny

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.