2022.10.04., kedd , Ferenc

Gépesítés

2019. március 08. péntek • 16:05

Csanádi Tamás a MEGOSZ új elnöke!

A folyamatosságra való törekvés és az új fókuszpontok meghatározása az új elnök legfontosabb célkitűzése.

- Ezidáig erőnkön felül túl sok vasat tartottunk a tűzben, a fókuszpontokat szükséges felülvizsgálnunk - mondta pénteki megválasztását követően Csanádi Tamás, a Mezőgépgyártók Országos Szövetsége (MEGOSZ) új elnöke.


Csanádi Tamás a Claas Hungária Kft. fejlesztési igazgatója - fotó: agrotrend.hu

A tagság igényeinek feltérképezése és - az erőforrások figyelembe vételével - azok megvalósítása mellett a gyakoribb elnökségi ülések segíthetik majd a szövetség munkáját, "így az egyes témák feldolgozási ideje is le fog rövidülni".

- Javasolni fogom, hogy az aktív tagjaink bevonásával a kihelyezett elnökségi ülések is gyakrabban kerüljenek megtartásra - tette hozzá a MEGOSZ-elnök.

Mezőgépgyártók Országos Szövetsége - MEGOSZ
A szövetség feladata a mezőgazdasági és erdészeti gépeket, eszközöket, szárító-tároló létesítményeket és erőgépeket fejlesztő, gyártó és forgalmazó jogi személyek együttes fellépésük elősegítése érdekében a mezőgazdasági gépészeti ágazat teljes vertikumában a kutatás, fejlesztés, gyártás és forgalmazás társadalmi megítélésének növelése, ennek keretében és ezeken túl a tagok érdekeinek megfelelő megjelenítése, tevékenységükkel összefüggő különböző érdekek összeegyeztetése, társadalmi, gazdasági céljaik megvalósításának előmozdítása.

agrotrend.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.