2022.06.28., kedd , Levente, Irén

Gépesítés

2022. május 24. kedd • 12:23

Drága a forinthitel!? Akár 3,9%-os fix euro hitel új JD kombájn vásárláshoz!

Új kombájnberuházásnál a gép tulajdonságai mellett sokszor a legfontosabbak a különböző beruházást segítő lehetőségek a finanszírozás tekintetében. Ez napjainkban különösen igaz, amikor magas inflációnak lehetünk szemtanúi. Most íme egy remek euro alapú finanszírozási akció új John Deere kombájnokra.

Egy jól kiválasztott kombájn hosszú időn át tudja szolgálni a gazdaságot, és vissza is hozza az árát az évek alatt. Azonban egy új betakarítógép megvásárlása komoly kezdeti beruházást jelent a gazdaságnak. Éppen ezért a KITE Zrt.-nél igyekszünk többféle finanszírozási lehetőséget kínálni leendő vevőinknek, amelyek megkönnyíthetik a választást a John Deere kombájnok és a KITE mellett.

 

Akár 3,9 %-os fix kamatozású euró finanszírozás új John Deere kombájnokra

Az elmúlt időszakban jelentős inflációt tapasztalunk, amely sajnos a hitelkamatokra is kedvezőtlenül hat, drágulnak a hitelek. Ezt a negatív hatást kiküszöbölve, íme egy remek finanszírozás új John Deere kombájnokhoz!

2022. május 19. - 2022. június 30. között szerződött új John Deere kombájnok esetén egy rendkívül kedvező, euro alapú, akár fix 3,9 %-os kamatozású hitel érhető el az akció erejéig vagy visszavonásig.

A finanszírozással kapcsolatos további részletekért keresse KITE gépértékesítő kollégáját!

www.kite.hu

(X)

 

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.