2023.06.03., szombat , Klotild

Gépesítés

2021. szeptember 01. szerda • 11:14

Easyconnect zárt áttöltőrendszer a Bayer közreműködésével

A CropLife Europe azon célkitűzésével összhangban, hogy 2030-ra mindenhol elérhetővé tegyék a zárt áttöltőrendszereket (CTS) az európai gazdák és kezelők számára, a Bayer is csatlakozott az easyconnect zárt áttöltőrendszer fejlesztését végző, több iparágat is lefedő csoporthoz.

Az ADAMA, a BASF, a Belchim Crop Protection, a Certis Europe, a Corteva Agriscience, az FMC Corporation, a Nufarm, a Rovensa Group és a Syngenta mellett a Bayer is részt vesz az easyconnect rendszer piaci bevezetésében. A technológia vonzó, gyors, biztonságos és praktikus megoldást kínál az európai gazdák és kezelők számára. Ezzel egy időben a Bayer továbbra is támogatja a zárt áttöltő rendszerek kereskedelemben elérhető megoldásainak bevezetését.

„Az easyconnect munkacsoport örömmel köszönti a Bayert tagjai között, és nagyra értékeli az easyconnect rendszer támogatása révén nyújtott hozzájárulását ahhoz a végső célkitűzésünkhöz, hogy a zárt áttöltőrendszereket Európa-szerte elérhetővé tegyük” – nyilatkozta Louise Brinkworth, a Corteva Agriscience EMEA régiójának termékbiztonsági vezetője, valamint az easyconnect CTS munkacsoport irányítóbizottságának elnöke.

Fotó: easyconnect

„A Bayer elkötelezetten igyekszik előmozdítani a CTS rendszerek bevezetését, hogy tovább javítsuk a kezelők biztonságát és a környezet védelmét a növényvédő szerek használata során végzett keverési, töltési és tartálymosási folyamatok során. Ezzel a vállalással összhangban a Bayer 2014 óta népszerűsíti a CTS rendszereket. Még rugalmasabb megoldásokat szeretnénk kínálni a gazdák számára, ezért a Bayer örömmel csatlakozott az „easyconnect” szakmai munkacsoporthoz, hogy teljes mértékben kiaknázhassuk a megoldásban rejlő előnyöket” – fejtette ki Fabrice Houdebert, a Bayer EMEA regionális marketingosztályának vezetője.

Az első piaci bevezetésre várhatóan 2022-ben kerül sor Dániában és Hollandiában, ezt követi Franciaország, Németország és az Egyesült Királyság 2023-ban, valamint várhatóan több másik országban is.

Az easyconnect rendszer nyílt technológia, amely minden érdekelt mezőgazdasági szereplő számára rendelkezésre áll. Örömmel vesszük, ha az agrokémiai iparág további szereplői, a berendezésgyártók, és egyéb, az „easyconnect” rendszer piacra bocsátásában érdekelt felek felveszik a kapcsolatot az említett vállalatok bármelyikével.

További információért látogasson el weboldalunkra: www.easyconnect.tech.

agrotrend.hu / BASF

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.