2021.01.21., csütörtök , Ágnes

Gépesítés

2019. február 15. péntek • 09:19

Egy ismert gép új köntösben: itt az új Hardi NAVIGATOR classic

Európa több országában, így Magyarországon is a Hardi NAVIGATOR az egyik legnépszerűbb vontatott szántóföldi permetezőgép család a gazdák körében, amely most a NAVIGATOR classic típussal bővül.

A NAVIGATOR classic megújult műszaki megoldásokkal egy stabil gépet biztosít az igényes kis- és közepes gazdaságoknak.


fotó: HARDI

A permetezési minőségben nincs kompromisszum, a Classic-on ugyanazt a jól bevált DELTA szórókeretet találjuk, amely az elmúlt években több száz magyar gazdaságban bizonyított, a legbiztonságosabb szórókeret függesztést garantálva a kategóriában.

Az egyedülálló lengéscsillapító rendszerének köszönhetően nagy sebesség mellett is kiválóan teljesít.

A DynamicFluid4 folyadék szabályzó rendszer már alapfelszereltségként biztosítja a jól ismert precíz dózis szabályozást.

Az IntelliTrack nyomkövető rendszer a fejlett elektromos vezérlés, az integrált hidraulika szelep rendszer és a két nagyméretű hidraulikus munkahenger kombinációja, biztonságos és pontos nyomvonalkövetést biztosít.


fotó: HARDI

Az új RollSzenzoros aktív keretszabályzó rendszer nagy sebesség és nagy munkaszélesség mellett egyenetlen talajviszonyok esetén is folyamatosan biztosítja az optimális permetezési magasságot, egyidejűleg követve a talaj, és a kezelt felület felszínét.

Az Automata Szórókeret Szakasz Vezérlés nagy kezelési kényelmet nyújt, és jelentősen csökkenti a gépkezelő munkaterhelését,

valamint 5 %-os, vagy esetenként nagyobb dokumentált vegyszer megtakarítást biztosíthat.

Az ISOBUS kompatibilitásnak köszönhetően nem szükséges új monitort szerelni a fülkébe, hiszen akár a már meglévő erőgép termináljáról is vezérelhető a permetezőgép.

Ez a NAVIGATOR classic kivitel - a legmagasabb műszaki tartalommal felszerelt modern permetezőgép a kategóriájában.

Keresse a hivatalos Hardi forgalmazókat személyre szóló NAVIGATOR classic ajánlatokért!

(x)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.