2022.06.29., szerda , Péter, Pál

Gépesítés

2018. november 16. péntek • 09:00

Együttműködés jött létre október közepén az osztrák Pöttinger és a szolnoki Magtár Kft. között

A szolnoki székhelyű Magtár Kft. 30 éve foglalkozik mezőgazdasági gépek forgalmazásával, pótalkatrész-ellátással, valamint az értékesített gépek teljes körű szervizelésével.

A vállalat alapítása óta minőségi termékeket forgalmaz, és biztos háttérszolgáltatást nyújt. A cég minden méretű mezőgazdasági vállalkozás részére kínál a növénytermesztéshez és állattenyésztéshez szükséges gépeket.


fotó: Magtár

A Pöttinger, hagyományos osztrák családi vállalat, amely 145 évnél is nagyobb múltra tekint vissza a mezőgazdasági gépek piacán, ezen belül is a szálastakarmány-betakarítás technika területén, most Magyarországon a Magtár Kft. képviseletében az eddigieknél sokkal erőteljesebben jelen lesz. A cég mindig az értékteremtő, megbízható, sikeres partnerségeket kereste. Így jött létre ez az együttműködés a két vállalat között. A Magtár Kft., a Pöttinger prémium kategóriás szálastakarmány-betakarító gépek forgalmazásán túl, a szerviz és alkatrészellátás hátterét is biztosítja. 

A legújabb innovációt jelentő, 12 szabadalmi megoldást tartalmazó PÖTTINGER IMPRESS körbálázót 2019. január 23-26. között, személyesen is megtekinthetik az érdeklődők a Magtár Kft. standján az AgrárgépShow, illetve az AgromashExpo keretein belül.

(x)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.