2021.01.20., szerda , Fábián, Sebestyén

Gépesítés

2020. március 29. vasárnap • 08:49

Élelmiszerellátás fenntartása hazai gépekkel

Járvány van, rendkívüli helyzet van, az élelmiszertermelés mégsem állhat le! A magyar mezőgazdasági gépgyárak sem álltak le, folyamatosan biztosítják a jó gépeket, jó áron, az alkatrészellátás is zavartalan. Az elmaradó szántóföldi bemutatókat a Mezőgépgyártók Országos Szövetségének (MEGOSZ) tagvállalatai az interneten keresztül tartják meg Önnek:


fotó: https://busabt.hu/

Magágykészítés extrém talajon.
Száraz időszakban nagy problémát tud okozni a talajelőkészítés. Rossz vetőágyba vetett növény lassan indul növekedésnek, vagy rosszabb esetben ki sem kel. Ilyen nehéz körülményekre kínál megoldást a Busa. https://busabt.hu/magagykeszites-extrem-talajon-egyertelmu-milyen-gephez-kell-fordulnunk/

Fliegl a szállítóeszközök szakértője

Mint ahogy az elmúlt 27 évben, a jelenlegi nehéz helyzetben is a megszokott módon dolgozik a Fliegl, alapanyag gondja a magasraktár-készlet miatt nincs. A nyári betakarítási munkákhoz folyamatosan készülnek a kombájnt kiszolgáló átrakókocsik és szállítójárművek, illetve a szerves tápanyagutánpótláshoz a trágyaszórók és a tartálykocsik. 

Gazdaságos gabonakezelés, nagyobb nyereség

 A Hevesgép Kft. a hazai gabonakezelő-technika élenjáró gyártója. A betakarított termény megfelelő tisztítása, szárítása a hatékony tárolás alapja. A korszerű tárolómegoldások lehetővé teszik az ár szempontjából optimális értékesítési idő kiválasztását a tárolás során felléphető károsodások minimalizálásával. A Hevesgép Kft. gabonatechnikai gépeit bemutató video.

Linamar Hungary Zrt. OROS Divízió

A Linamar Corporation vállalat több mint 50 éves múltra visszatekintő mezőgazdasági gépgyártó egysége, az OROS Divízió a hazai, nyugat- és kelet-európai, valamint az észak-amerikai piacra fejleszt, állít elő és értékesít mezőgazdasági betakarító adaptereket. Az OROS Divízió Békés megye legnagyobb munkáltatójaként saját fejlesztésű kukorica- és napraforgó-betakarító adaptereket állít elő. Az OROS brand Magyarországon a betakarító adapterek körében piacvezető szerepet vívott ki magának. 

Ez nem munka! Ez HIVATÁS!
Az Omikron Kft. már 30 éve van jelen a mezőgazdasági gépgyártásban.

Gabonatechnikával kapcsolatos termékeink közül kiemelnénk Grubereinket, mely a szántás nélküli talajművelés alapgépe. Rendkívül erős, masszív S355 anyagminőséggel rendelkező vázszerkezet; késszárak Hardox minőségű alapanyagokból készülnek; művelő elemek rugóztatottak; munkamélység 5-25 cm. 

Kombinátorainkat, melyek felépítésükből adódóan lehetővé teszik az egymenetben történő magágykészítést. Traktor nyomlazító – farkasfogas simító – 4 sor rugóskapa – sima simító – 2 sor törőhenger.

Hengereinket, amelyek legfontosabb szerepe a rögtörés, illetve a szántás utáni talaj elmunkálás. Tavaszi vetés után a henger használatával optimális körülményeket tudunk kialakítani a mag fejlődéséhez. Továbbá: talajfelfagyások kezelésére, bokrosító hengerezésre. 

Kiemelnénk még festési technológiánkat, melynek lényege az elektrosztatikus porbeégetés! Alkatrész utánpótlásunk folyamatos, gyors kiszolgálás!

agrotrend.hu / MEGOSZ

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.