FÓKUSZBAN

Jó hibridválasztással és tőszámbeállítással a kukorica sem indul hátránnyal

Jó hibridválasztással és tőszámbeállítással a kukorica sem indul hátránnyal

A nem homogén területeken érdemes flexibilis csőtípussal ...

Így fordítható a barna erdőtalaj a termelők javára (+Videó)

Így fordítható a barna erdőtalaj a termelők javára (+Videó)

A barna erdőtalajoknak igen nagy a mezőgazdasági jelentősége, ...

Gépesítés

2017. szeptember 25., hétfő • 18:03

Gondolkodva gazdálkodni - immár 3 helyen a Szal-Agro Kft.

A Szal-Agro Kft. családi vállalkozásként indult Miskolcon, több mint 19 éve. Ennyi év leforgása alatt többször történt meghatározó változás, mely folyamatos fejlődést eredményezett a cég életében.

A vállalkozás az elmúlt években, folyamatos elismerést és sikereket ért el a gépkereskedelemben, így a tulajdonosok számára világossá vált, hogy ez az a terület, amire elsősorban a cégnek koncentrálnia kell.

A Szal-Agro Kft. kizárólag a mezőgazdasági erő- munkagép forgalmazásra és kereskedelmére, az alkatrész-kereskedelemre, valamint a szervizszolgáltatások és karbantartás ágazatra kíván összpontosítani, lefedve a teljes magyar piacot.

A kb. egy éve átadott új telephely színvonalas alkatrészraktárral, és javítóbázissal fogadja az ügyfeleket. Régóta a tervek között szerepelt Miskolcon, egy olyan új telephely kialakítása, ami a Szal-Agro versenyképességet megerősíti és előrelépést jelent az országos szintű lefedettségben. Emellett új bázisok életre hívásával, bővíteni és gyorsítani lehet a Nyugat és Dél-magyarországi ügyfélkör kiszolgálását, illetve tehermentesíteni a megújult miskolci központot, ennek köszönhetően növelhető a kiszolgálás hatékonysága és rövidül az ügyintézési határidő.Ebből kifolyólag 2017. októberében két új telephely kerül átadásra, egy Sárbogárdon, aminek október 10-én lesz a megnyitó ünnepsége és egy Kisszállás mellett, aminek pedig október 3-án. Ezeknek a telephelyeknek az életre hívásával az említett térségek az ellátása, a jövőben nagymértékben könnyebb lesz. Nyitási akciónkról kérjük érdeklődjön kereskedőinknél, vagy látogasson el a megnyitó ünnepségünkre. (Bővebben erről honlapunkon, vagy facebook oldalunkon olvashat.)

Mindemellett az idei év őszétől újabb gépcsoporttal bővül a kínált márkák száma. Szerződést írt alá Dél-Korea vezető traktorgyártó cégével, így mostantól a Szal-Agro Kft. lesz a minőségi TYM traktorok kizárólagos magyarországi importőre. A TYM traktorok Európa szerte már jól ismert magas minőségi színvonalat képviselő erőgépek, amit az 5 éves garancia is alátámaszt. Az 1951-ben alapított gyár, legfontosabb célkitűzései; a folyamatos fejlesztés és a kiemelkedő minőség. A TYM traktorok 23-130LE tartományban érhetők el, kommunális, szőlészeti-kertészeti és szántóföldi munkákra alkalmas gépekkel.

Szal-Agro Kft.
GONDOLKODVA GAZDÁLKODNI

Központi telephely:
Cím: 3527 Miskolc, Sajó út 4.
Telefon: 06 46 / 505 - 624
E-mail: kereskedelem kukac szalagro pont hu

Dunántúli telephely:
Cím: 7001 Sárbogárd, Köztársaság u. Hrsz.:0793/23
Telefon: +36 70 3175-528
E-mail: sarbogard kukac szalagro pont hu

Dél-alföldi telephely:
Cím: 6421 Kisszállás, 53-55-ös utak körforgalma
Telefon: +36 70 3616-188
E-mail: kisszallas kukac szalagro pont hu


(x)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
A feliratkozás gombra kattintva elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatot.