2022.06.25., szombat , Vilmos

Gépesítés

2016. november 30. szerda • 11:02

Gumivásárlás a Kaposflextől: lehet később is fizetni!

Az abroncsvásárlás bizalmi ügy, különösen, ha nem személyesen megyünk el a termékért, hanem telefonon vagy internetről rendeljük. Ha a vásárlás mindkét fél megelégedését szolgálja, akkor bizalmi kapcsolat alakulhat ki az eladó és a vevő között, ahogy ez nagyon gyakran a gumi-specialista Kaposflex Kft. esetében is történik. Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy se az ár, se a kiszállítási dátum ne térjen el az ajánlathoz képest. Utóbbi két feltétel teljesüléséről Veszeli Zoltánnét, a vállalkozás értékesítőjét kérdeztük.

- Hogy juthat hozzá az vásárló a kiválasztott abroncshoz, aki telefonon, interneten találja meg a Kaposflex Kft.-t?

- Nagyon sok a telefonos érdeklődő, az ország egész területéről keresik a Kaposflex Kft.-t, pontosabban az abroncsokat. Ez annak is köszönhető, hogy Magyarország területén, értéktől függetlenül, teljesen ingyenes a kiszállítás, amivel jelentős költséget lehet megtakarítani. Ez nem csak a mezőgazdasági gépekhez való abroncsokra igaz, hanem mindenre, egy pár ezer forintos tömlőre is.
Túrajáratokat indítunk, vagyis akkor küldjük a kiválasztott termékeket, amikor megtelik egy teherautó az adott irányba. A gyakorlat azt mutatja, hogy ez maximum egy hét várakozást jelenthet az ügyfélnek, de gyakran csak 1-2 napot kell várnia a megvásárolt gumira vagy más termékre.

- Nem jelent túl nagy feladatot a logisztika megszervezése?

- Nem, hiszen folyamatosan figyeljük a rendeléseket és a térképet is, és ennek megfelelően tudjuk indítani a teherautóinkat.
A kiszállítás sorrendjét csak az írhatja felül, hogy ha valaki nagy összegben, nagy mennyiséget vásárol; ilyenkor természetesen az ő rendelése prioritást élvez. De az előbb említett kiszállítási időnél senkinek nem kell többet várakoznia.

- Milyen fizetési módozatok vannak?

- Első sorban készpénz, ugyanis nem minden ügyfelet ismerünk. Ilyenkor előre egyeztetve visz magával a sofőr készpénzes számlát. Azonban nagyon sok olyan visszatérő partnerünk van szerte az országban, aki már átutalással fizet. Lehetőség van arra is, hogy az új ügyfelek is átutalással fizessenek, nekik a szállítás előtt előlegszámlát állítunk ki.
A közeljövőben vezetjük be azt a rendszert, amely szerint minősítjük az új partnert azért, hogy a szállítás után, átutalással fizethessen. A faktoring bevezetését az indokolja, hogy számos vállalkozás a saját elszámolási rendszerének megfelelően, a teljesítés után csak 15-20 napra tud fizetni. Nem szeretnénk őket sem kizárni a leendő vásárlóink közül, így, ha vállalják a minősítést, akkor fizethetnek átutalásal, később is.

- Milyen fizetési határidőkre van lehetőség?

- Lehetőség van az azonnali készpénzes fizetésre. Lehet előre utalni, ilyenkor a szállítást megelőzően kell az összegnek megérkeznie a számlánkra. Létezik 8 napos átutalási konstrukció, illetve 15 és 30 napos is. Utóbbiakkal azok az ügyfelek élhetnek, akik már régóta partnereink vagy ahogy korábban említettem, az új partnerek közül azok, akik vállalják a minősítést.

 

Kapcsolat:

Veszeli Zoltánné Szilvia  

értékesítő

Tel.: +36 20 469 51 86

kaposflex@kapos-net.hu

7521 Kaposmérő, Kossuth Lajos u. 101.

www.kaposflex.hu

 

 

Kaposflex Kft.

(X)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.