2021.05.06., csütörtök , Ivett, Frida

Gépesítés

2017. március 06. hétfő • 11:49

HABI Kft. - mezőgazdasági gépalkatrészek kis- és nagykereskedelme

A HABI Kft. közel 25 éves működése alatt a magyar mezőgazdaság meghatározó piaci szereplőjévé, a gazdák megbízható partnerévé vált. A cég vezetői és munkatársai is kiemelt feladatként kezelik üzleti tevékenységünk színvonalának folyamatos fejlesztését, hogy minél teljesebb megoldásokat kínálhassunk a mezőgazdaságban dolgozók számára.

Folyamatosan bővítjük országos szaküzlethálózatunkat, így már az ország 20 pontján megtalálhatja a HABI üzleteit! Kattintson további információkért, szaküzleteink elérhetőségeiért! Továbbra is keressük a lehetőségeket értékesítési csatornánk fejlesztésére új szaküzletek nyitása és viszonteladókkal történő megállapodások által, hogy még szélesebb körben szolgálhassuk ki vásárlóinknak.

Termékkínálatunkat gyorsan és kényelmesen elérhetik webáruházunkban is!
Széles választékban forgalmazunk eredeti gyári és utángyártott helyettesítő MTZ alkatrészeket is, így nálunk felhasználási céljainak megfelelően mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb ár-érték arányt. Napjainkban sajnos egyre gyakrabban hallani, hogy a kereskedők megtévesztik a vásárlókat: eredetiként adják el az utángyártott alkatrészeket. Azonban a HABI Kft. mindig feltünteti az alkatrészek származását, tisztességes üzletpolitikánk fontos eleme, hogy vásárlóink tényleg az általuk megvásárolni kívánt terméket kapják meg. Amennyiben kétsége támad egy alkatrész eredetiségét illetően, forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésükre szaküzleteinkben. 

Ellenőrzött minőség kedvező áron – keresse HBR termékeinket országos szaküzlethálózatunkban, ahol hozzáértő kollégáink kiemelkedő raktárkészlettel és szakmai tanácsokkal várják Önöket!

 

 

Kínálatunkban további traktoralkatrészek is elérhetők készletről és rendelésre egyaránt. Cégünk mindig kiemelt figyelmet fordított arra, hogy tevékenységünket a vevőink igényeihez igazítsuk. Nálunk ez nem üres ígéret, hiszen folyamatosan rögzítjük a vásárlói véleményeket, tapasztalatokat és javaslatokat, melyek segítségével fejlesztjük munkánkat többek között a termék- és márkakínálat, a kommunikáció és a vevőkiszolgálás területén is. A rugalmas, igényekhez illeszkedő termékkínálatra legfrissebb példánk a Zetor alkatrészek bevezetése a már forgalmazott MTZ és T-25 erőgépek alkatrészein felül.

Az igazán széles körben elérhető munkagépalkatrészeink mellett már a komplett munkagépeket is bevezettük a HABI Kft. kínálatába: többek között trágyaszórók, rendsodrók, függesztett és vontatott permetezők, fűkaszák és tárcsák is megtalálhatók nálunk. Az egyedi igényeknek is igyekszünk eleget tenni, így ha készleten nem található meg egy termék, rendelésre is szívesebben beszerezzük Önöknek.

Számos kiegészítő termék forgalmazásával a HABI Kft. üzleteiben az erő- és munkagépalkatrészeken felül például kenőanyag, ledes lámpák és fényszórók, gumi, csapágy, akkumulátor és hajtástechnikai termékek is várják Önöket.

További információkért, termékeink részletes listájáráért látogasson el weboldalunkra, webáruházunkba és csatlakozzon Facebook közösségünkhöz, ne maradjon le semmiről!

Tel.: 06-77/426-335 E-mail: rendeles kukac habi pont hu

Habi Kft.
mezőgazdasági gépalkatrészek kis- és nagykereskedelme

(x)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.