2021.07.31., szombat , Oszkár

Gépesítés

2021. február 13. szombat • 16:21

HARDI 2021 Tavaszi Előrendelési Akció, már elkezdődött…!!

A HARDI előrendelési akciójában több újdonság, lenyűgöző árak és kedvező feltételek várnak az érdeklődőkre.

Nálunk az új év kezdete nem is alakulhatnak máshogy, mint azzal, hogy jutalmazzuk megrendelőinket, az idei szezon kezdete előtt érdemes felkeresni forgalmazóinkat és érdeklődni az akcióban résztvevő gépekről. Számunkra, a tapasztalatok jól mutatják, hogy az értékesítések döntő többsége ebben az időszakban történik meg. Ezért erre az időszakra, mi is kiemelt figyelmet fordítunk.

Így az akcióban olyan nagyszerű permetezők is részt vesznek,

Mint a HARDI MEGA, mely igazán kiemelkedik a függesztett kategóriában és elérhető már az egyedülálló SmartCom rendszerrel, amivel a permetezés és annak karbantartás is egy új szintre kerül. Ezzel a rendszerrel a permetező bármely ISOBUS-al rendelkező traktorhoz egy mozdulattal csatlakoztatható. Tartályának kapacitása eléri a 2200litert is, melyet a legmodernebb HARDI membránszivattyú hajt. Opcionálisan rendelhető légrugózással is elérhető, mellyel nem csak a gépkezelő komfortérzete növelhető, de a vonulási sebesség is.

Azonban, akik többre vágynak számukra elérhetőek a vontatott permetezőink is, mint például a NAVIGATOR-I vagy a permetezés csúcsát képviselő COMMANDER is.

A NAVIGATOR az igazán kiemelkedő választás, azon gazdálkodók számára, akik a legújabb technológiák és a legmodernebb eszközöket kívánják használni. Az intelligens NAVIGATOR-oknál szintén a SmartCom rendszer biztosítja a kiemelkedően gyors működést és ez biztosítja a HARDI által kínált precíziós rendszerek alapját. Mellyel elérhető az AutoNozzleControl, azaz a független fúvókánkénti szakaszolás, mellyel akár 10%-os vegyszermegtakarítás is elérhető. A tökéletes és precíz folyadékáramlást a DynamicFluid4 rendszerünk biztosítja. A tökéletes nyomkövetésért az IntelliTrack biztosítja, mely nehéz terepviszonyok mellett is pontos nyomon követést garantál. Mindezek mellett az új DELTA FORCE szórókeret garantálja az igazán stabil és gyors permetezést, mely elérhető akár a 39m széles változatban is.

További elérhető intelligens funkciók:

  • AutoWash, mely kiemelkedő tisztítást biztosít

  • AutoFill, ami gyors és pontos folyadék utántöltést tesz lehetővé

  • AutoAgitation, mellyel a legjobb keverőhatás érhető el

Amennyiben Ön, a kompromisszum mentes permetezésre vágyik, akkor önnek bátran ajánljuk csúcskategóriás permetezőnket a COMMANDER-t.

Ennél a permetezőgép fejlesztésénél, azt tartottuk szem előtt, hogy az maradéktalanul elégítse ki a modern kor professzionális gazdálkodóinak igényeit. Erre tökéletes példa a SafeTrack rendszer, mely mindig, még a táblaszéli fordulókban is 100%-ban merőleges a művelőnyomokra. A mára bizonyított, egyedülálló TWIN technológiával, finom cseppmérettel is kiváló lefedettség érhető el, még kedvezőtlen időjárás vagy nagy haladási sebesség mellett is.

HARDI TWIN-nel a szükséges vízmennyiség akár a felére csökkenthető, így a vízszállítás és a töltési idő is jóval kevesebb. Mivel az elsodródás veszélye alacsony, a haladási sebesség 50%-kal is megnövelhető. Az egy nap alatt lepermetezett terület pedig még szeles napokon is jelentős, a TWIN FORCE emellett kiváló keresztlefedettséget nyújt.

A TWIN FORCE rendszer egyedülálló előnyei:

  • Magasabb haladási sebesség – nagyobb területteljesítmény;

  • Megfelelő helyre juttatott növényvédő szer;

  • Gazdaságos dózis – kevesebb vízmennyiség;

  • A permetszer-felhasználás akár 30%-os csökkentése;

  • A szél elsodró hatásának drasztikus lecsökkentése.

A légrásegítéses rendszert alkalmazó gazdálkodók, akár kétszer tovább képesek biztonságosan és hatékonyan permetezni a hagyományos szórókeretű gépekhez viszonyítva. Ezért a TWIN-rendszert használók jobban tudják időzíteni a kezelést, így kisebb dózisokkal dolgozhatnak, de mégis jobb a lefedettség és a kijuttatott növényvédőszer sokkal hatékonyabban ki tudja fejteni a hatását. Körülményektől függően, akár 30% kevesebb permetszer szükséges – mindez jelentős megtakarítást jelent. A TWIN rendszer, már 18-36m szélességben is rendelhető.

Amennyiben bármelyik termékünk felkeltette az érdeklődését, úgy keresse fel azonnal hivatalos Hardi forgalmazóinkat a még soha nem látott személyre szabott HARDI ajánlatokért!

Legyen Ön is HARDI permetezőgép tulajdonosok csapatának tagja! Érdemes minket választania, hiszen mi már 1957 óta a növényvédelem élvonalának részesei vagyunk!

A tájékoztatás nem teljes körű. A pontos részletekért keresse fel forgalmazóinkat!

Hivatalos forgalmazóink honlapjai:

AGROÁZIS Kft. - https://www.agroazis.hu/akciok/hardi-permetezo-elorendelesi-akcio.html

DORKER Kft. - https://dorker.hu/aktualis/hardi-akcio/hardi-permetezo-elorendelesi-akcio

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.