FÓKUSZBAN

A jó minőségű élelmiszer nem más, mint olcsó egészségbiztosítás

A jó minőségű élelmiszer nem más, mint olcsó egészségbiztosítás

Élelmiszereink legyenek biztonságosak, egészségesek, kiváló

Ismerjék meg 2019 legjobb traktorait!

Ismerjék meg 2019 legjobb traktorait!

Nemrég adták át az Év traktora 2019 (Tractor of the Year 2019) ...

Keressük Az Agrárvilág Szépét!

Keressük Az Agrárvilág Szépét!

Olyan hölgyeket keresünk, akiknek nem csak kötődésük

Gépesítés

2018. október 19., péntek • 09:23

Így emeljen fel egy kombájnt!

Online webáruházból ma már nemcsak laptopot vagy fürdőruhát lehet rendelni, hanem krokodilemelőt is.

Az egyik legnagyobb magyarországi online szerszámboltban, a SzerszamKell.hu weboldalon széles választékból rendelhetünk, ha olyan krokodilemelőre van szükségünk, amivel akár egy kombánjt is fel tudunk emelni.

Kamionok, tehergépkocsik, mezőgazdasági munkagépek emeléséhez alkalmas kompresszoros meghajtású, 50 tonna maximális kapacitású emelő a legnagyobb teherbírású a választékban. Kompresszor csatlakozása szabvány gyorscsatlakozó. Meghajtásához egy közepes méretű kompresszor elegendő. Szára több fokozatban állítható, akár teljesen vízszintesre is dönthető, így a levegős emelő betolható mélyebben is a járművek alá. A krokodilemelőket bárhová kiszállítják egész Magyarország területén, igen kedvező árakon.

Professzionális légkulcsok is megtalálhatóak a választékban. Bivalyerős nyomatékkal rendelkeznek, akár 2.000Nm-es erőt is ki tudnak fejteni ezek a légkulcsok.  2000Nm-es nyomaték akár mezőgazdasági gépek kerékcseréjéhez és futómű szervizeléséhez is alkalmas. A profi légkulcsokon egy szabályzó található, amellyel közelítőleg beállíthatja a kívánt nyomatékot, ezzel megakadályozva a túlhúzást. Légkulcsos meghúzás után mindig érdemes nyomatékkulccsal beállítani a pontos nyomatékot.

Ezekhez a légkulcsokhoz gépi dugókulcsokat ajánl a webáruház. Ezek a dugókulcsok bírják a kiképzést. Chrome-Molybdenum acél ötvözetből készülnek, törésgaranciát vállal rá a Yato, BGS  és a Jonnesway gyártó. 

A webáruházban a legtöbb termék raktáron található, az érdi boltjukban akár személyesen is átvehető, de érdemesebb kiszállítással kérni, ez a legkényelmesebb módja a termék célba juttatásának.

További információért látogassanak el a SzerszamKell.hu oldalára!

 

 

 

(x)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.