2019.01.19., szombat , Fábián,Sebestyén

Gépesítés

2018. október 19.

Így emeljen fel egy kombájnt!

Online webáruházból ma már nemcsak laptopot vagy fürdőruhát lehet rendelni, hanem krokodilemelőt is.

Az egyik legnagyobb magyarországi online szerszámboltban, a SzerszamKell.hu weboldalon széles választékból rendelhetünk, ha olyan krokodilemelőre van szükségünk, amivel akár egy kombánjt is fel tudunk emelni.

Kamionok, tehergépkocsik, mezőgazdasági munkagépek emeléséhez alkalmas kompresszoros meghajtású, 50 tonna maximális kapacitású emelő a legnagyobb teherbírású a választékban. Kompresszor csatlakozása szabvány gyorscsatlakozó. Meghajtásához egy közepes méretű kompresszor elegendő. Szára több fokozatban állítható, akár teljesen vízszintesre is dönthető, így a levegős emelő betolható mélyebben is a járművek alá. A krokodilemelőket bárhová kiszállítják egész Magyarország területén, igen kedvező árakon.

Professzionális légkulcsok is megtalálhatóak a választékban. Bivalyerős nyomatékkal rendelkeznek, akár 2.000Nm-es erőt is ki tudnak fejteni ezek a légkulcsok.  2000Nm-es nyomaték akár mezőgazdasági gépek kerékcseréjéhez és futómű szervizeléséhez is alkalmas. A profi légkulcsokon egy szabályzó található, amellyel közelítőleg beállíthatja a kívánt nyomatékot, ezzel megakadályozva a túlhúzást. Légkulcsos meghúzás után mindig érdemes nyomatékkulccsal beállítani a pontos nyomatékot.

Ezekhez a légkulcsokhoz gépi dugókulcsokat ajánl a webáruház. Ezek a dugókulcsok bírják a kiképzést. Chrome-Molybdenum acél ötvözetből készülnek, törésgaranciát vállal rá a Yato, BGS  és a Jonnesway gyártó. 

A webáruházban a legtöbb termék raktáron található, az érdi boltjukban akár személyesen is átvehető, de érdemesebb kiszállítással kérni, ez a legkényelmesebb módja a termék célba juttatásának.

További információért látogassanak el a SzerszamKell.hu oldalára!

 

 

 

(x)

Fókuszban
Rengeteg agrárszakember élete követendő

Rengeteg agrárszakember élete követendő

Az Év Agrárembere kitüntető díj során ilyen példamutató embereket ...

Bálint gazda: A haza és a termőföld életem két legfontosabb pontja

Bálint gazda: A haza és a termőföld életem két legfontosabb pontja

Bálint György eklektikus élete során vezetett állami gazdaságot, ...

Már csak 3 napig szavazhat kedvenc agráremberére!

Már csak 3 napig szavazhat kedvenc agráremberére!

A január 20-ig tartó online szavazás győztese Az Év Agrárembere ...

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.