2019.08.18., vasárnap , Ilona

Gépesítés

2018. december 18. kedd • 16:20

Január vége az agráriparról fog szólni!

Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow 2019-ben január 23 - 26. között HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban lesz megrendezve.

Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow idén rekord látogatottsággal zárult, és az előzetes regisztrációk alapján elmondható, hogy jövőre is telt házas lesz. A mintegy 350 kiállító csaknem 40.000 m2 vonultatja fel termékeit, mutatja be szolgáltatásait. A kiállítás ezúttal is kiváló lehetőséget nyújt az új agáripari trendek feltérképezésére. A társkiállítások ezúttal is a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet. - olvasható a rendezvény közleményében.


fotó: agrotrend.hu

A HUNGEXPO és a Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetsége közötti többéves megállapodásnak köszönhetően a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe−java megjelenik az AgrárgépShown, segítve a látogatókat, hogy kellő áttekintést kapjanak a hazai mezőgazdasági géppiac kínálatáról.

A nagy nemzetközi márkák

- Claas,
- John Deere,
- Messey Ferguson,
- Lamborghini,
- Fendt,
- Case,
- Krone

 és a 2019-es Termékverseny díjazottjai mellett több ország kiállítói is bemutatják majd újdonságaikat.

Az AGROmashEXPO-n az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok,

- a növényvédő szerek,
- műtrágyák,
- kártevő mentesítő anyagok kínálata,

de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.

A rendezvényt számos konferencia, tájékoztató és workshop kíséri, ahol a gazdálkodók az ipar legaktuálisabb kérdéseire kaphatnak válaszokat.

2019-ben is lesz Szántóföldi Szakmai Nap Konferencia a Gabonatermesztők Országos Szövetségének szervezésében, a Magyar Mezőgazdaság szaklap jóvoltából Agrármarketing− és Média Nap, valamint Smart Farm interaktív kerekasztal beszélgetés. 

A nyitó napon, január 23-án az Agrárgazdasági Kutató Intézet és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az Agrárminisztérium támogató közreműködésével konferenciát szervez – A piaci transzparencia értéke – 20 éves a Piaci Árinformációs Rendszer (PÁIR) – címmel. A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ a programokról, valamint kedvezményes online jegyvásárlás a www.agromashexpo.hu oldalon lehetséges!

agrotrend.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.