FÓKUSZBAN

Nálunk is számít a legkisebb! Akcióban a 3600-as Massey Ferguson

Nálunk is számít a legkisebb! Akcióban a 3600-as Massey Ferguson

A Massey Ferguson legkisebb erőgépét – a ...

Megállító tábla - paradicsom, paprika, palántasziget, no meg a minőségi borok

Megállító tábla - paradicsom, paprika, palántasziget, no meg a minőségi borok

Így is elmondható, hogy milyen volt az Árpád-Agrár ...

Ha nem jön az aranyat érő eső, nekünk kell segíteni a kalászt!

Ha nem jön az aranyat érő eső, nekünk kell segíteni a kalászt!

Gazdálkodás során gyakran felmerül az a kérdés, hogy a várható ...

Gépesítés

2017. november 13., hétfő • 08:02

John Deere gépek kedvező áron? Ráadásul akár „ÁFA-mentesen”? Igen, a GÉPKÖZVETÍTŐ-vel lehetséges!

A Gépközvetítő Kft. küldetése hogy a gazdálkodók az Európai Uniós tagság előnyeit kihasználva, az igényeiknek megfelelő John Deere traktorokat és eszközökhöz juttassák a gazdálkodókat. Mindezt jelentős árelőnnyel ráadásul akár „ÁFA-mentesen”.

A Gépközvetítő Kft. „üzleti modelljét, a „gépközvetítést” mára már fogalomként használják a gazdák- és versenytársak is. Fontos kiemelni azt, hogy az általuk biztosított „gépközvetítés” a gazdák számára egy komplex, teljes körű szolgáltatást jelent. A cég segíti a gép kiválasztását és a megfelelő finanszírozási forma kialakítását. Ha az ügyfél megtalálta a számára megfelelő gépet, akkor intézik annak hazaszállítását és a későbbiekben a szerviz ellátást, alkatrészbeszerzést, valamint a garanciális ügyintézést is lebonyolítják. A cég által kínált minden új- és demo gép gyári garanciával rendelkezik, amit fekete rendszámmal, 5 év friss műszakival, munkára kész állapotban adnak át az ügyfelek telephelyén.

A cég ügyvezetője Csoma Tamás elmondta: célunk nem csak a valós ügyféligények kiszolgálása, hanem ügyfeleik folyamatos után gondozása is.

Egyedi konfigurálási lehetőségek új John Deere gépek esetén

A Gépközvetítő Kft. minden esetben felméri az Ügyfelek valós igényeit, s ha a készleten lévő gépek felszereltsége nem találkozik az ügyfél elvárásaival, lehetőséget biztosít arra, hogy teljesen igényeinek megfelelő John Deere gépet állíttassanak össze. Ebben az esetben az új traktor teljes mértékben azzal a felszereltséggel érkezik, amit a leendő tulajdonos valóban használni szeretne és az új gépbe nem kerül semmi olyan, ami feleslegesen növelné a vételárat.

Csoma Tamás hozzátette: fontos, hogy a gazdálkodó megismerje az egyes géptípusok előnyeit és hátrányait, hiszen így nem csak egy pillanatnyi jó döntésnek örülhet, hanem hosszú távon elégedett lesz az új géppel.

GÉPKÖZVETÍTÉS: akár „ÁFA mentes” gépbeszerzés

A Gépközvetítő szolgáltatás egyik erőssége az EU-s tagság által biztosított előny, az „áfa mentes” beszerzés lehetősége, mely a közösségi és a magyarországi adózási jogszabályoknak megfelelő, teljesen hivatalos eljárásrend. Mivel a hazai vevő közreműködésünkkel a gyakorlatban egy másik EU-s tagállamból vásárolja a kiválasztott gépet, így nem szükséges a 27%-os magyar Áfa-t sem kifizetnie, sem megfinanszíroznia, sem visszaigényelnie. Ezzel is jelentősen csökkenhet a megvásárolni kívánt mezőgazdasági gép vételára, illetve a szükséges finanszírozás mértéke.

Fontos tudni azonban, hogy „ÁFA-MENTES” gépbeszerzésre kizárólag azon gazdák, vállalkozások jogosultak, akik Áfa alanyok, és EU-s adószámmal rendelkeznek. Az Áfa alanyiság feltételeiről a gazdák saját könyvelőjüktől kérhetnek részletes tájékoztatást, az EU-s adószám igénylése pedig mindössze néhány napot vesz igénybe. Az „ÁFA mentes” gépbeszerzés különösen előnyös olyan mezőgazdasági vállalkozások számára, amelyek kizárólag növénytermesztéssel foglalkoznak, ezért általában csak áfa visszaigénylő pozícióban vannak!

Az elsődleges szempont a minőség, használt gépek esetében is!

A Gépközvetítő Kft. számára az ügyfelek szava szent, s a gazdák részéről egyre nagyobb érdeklődés mutatkozott a (jellemzően nyugat-európai) külföldi piacon található, jó állapotú, felszerelt, használt gépek iránt. Ezért a cég a használt gépek beszerzésének teljes körű ügyintézését is biztosítja Ügyfeleinek. Fontos kiemelni, hogy a Gépközvetítő Kft. használt gépei kizárólag hivatalos márkakereskedőktől származnak, kétes eredetű gépekkel nem foglalkoznak. Kizárólag olyan használt gépeket kínálnak, amelyek állapota és üzemóra állása ellenőrzött és garantált. Fontos kiemelni, hogy a fentieken felül a Gépközvetítő Kft. minden általa értékesített vagy közvetített használt géphez fél év szavatosságot is vállal, tehát ugyanazokat a feltételeket biztosítja a gépközvetítéses konstrukcióban is, mintha a gazda bármely magyarországi kereskedésben vásárolna  használt gépet.

A Gépközvetítő Kft. szükség esetén szakembert biztosít a gép külföldi kereskedőnél történő szemlézéséhez, kipróbálásához, személyes állapotfelméréséhez és szükség esetén megszervezik a gépek finanszírozását: 9 pénzintézet kínálatából választják ki az Ügyfél számára leginkább megfelelő konstrukciót

Csoma Tamás elmondta: számunkra az Ügyfélközpontúság, az Ügyfelek elégedettsége, a legfontosabb tényező, amelyet semmilyen körülmények között nem kockáztatunk. Ez természetesen áldozatokkal jár, de tudjuk, egy Ügyfél bizalmát elveszíteni csak egyszer lehet!

Gépközvetítő Kft.

(X)