2021.06.25., péntek , Vilmos

Gépesítés

2020. október 17. szombat • 09:37

Két új UF 1002 és UF 1302 függesztett permetező az Amazone-tól

Az Amazone két új, a kisebb családi gazdaságok által jól használható függesztett permetezővel jelent meg a közelmúltban a piacon. Az UF 1002-e modell 1000 literes az UF 1302-es modell 1300 literes permetező tartállyal készül. A gépekhez 12 é 15 méter közötti munkaszélességű Q-plus, vagy S1 ill. S2 szórókeretek választhatók.

Permetezők alacsony súlypontú függesztékkel rendelkeznek, gyors kapcsolással csatlakoztathatók a 80-100 LE-s traktorok hátsó függesztő berendezéséhez. A polietilén permetező tartály mögött, liftes emelésű kereten mozgathatók függőlegesen a permetezőkeretek. A permetlé keringetés a szórókeret kiszolgálásához, a tartályban a folyamatos permetlé keverése, ill. a permetező szer bemosó tartályon keresztüli bekeverése a Smart Center-en és a Comfort-Paket-n keresztül vezérelhető, ill. részben automatizálható - írja a Profi Magazin.

fotó: Amazone

A permetlékeverés intenzitása a tartályban változtatható. Teljesen automatikusan történik a munka végén a permetezőgép belső átmosása is a Comfort-Paket mosó programjának bekapcsolása után. Mind a háromféle válaszható szórókeret munkaszélessége szakaszolható és a keretek 50 cm-es szórófej osztás mellett, 25 cm-es osztással is megvásárolhatók.

Az S1 és S2 szórókeretek DUS folyamatos és állandó szállítású, ill. nyomású permetléellátással rendelkeznek elektromos egyedi szórófej leosztás mellett, amely az AmaSwitch terminálról vezérelhetők.

A szórókereteken hármas, vagy négyes revolver szórófej tartók helyezhetők el. A permetezők FT 1000 (1000 literes) vagy FT 1500 (1500 literes) fronttartállyal is kombinálhatók. Ezzel egy nagyobb teljesítményű traktorral, nagyobb teljesítményű permetező gépcsoportok alakíthatók ki.

agrotrend.hu / Profi Magazin

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.