2021.08.06., péntek , Berta, Bettina

Gépesítés

2020. november 16. hétfő • 13:03

Massey Ferguson KIFUTÓ SZÉRIA BEJÖVŐS ÁRAKKAL! MF 7700 S NEXT EDITION - Utolsó lehetőség egyedi megjelenéssel

A Massey Ferguson 7700 S az egyik legsikeresebb traktorszéria hazánkban, amelynek zöme nyolcévnyi szolgálat után elköszön. A búcsú végett az importőr Austro Diesel, rendkívül magas felszereltségű és kedvező árú gépeket kínál egyedi fekete lakkozással 190, 200 és 260 lóerő teljesítménnyel!

Az MF 7719 S, 7720 S és 7726 S típusok kapták meg búcsúzóul a NEXT Edition extra felszereltségi csomagot.  A gyártó törekedett arra, hogy minden igényt ki tudjanak a fekete gépek elégíteni a kategóriában, így a traktorok felépítésben eltérnek egymástól motorűrtartalom, illetve tengelytáv tekintetében. Érdemes az alábbi összehasonlító táblázatot megnézni a méretek/űrtartalom végett.

 

Az emelőerőről a 4 tonnás fronthidraulika, illetve meggyőző emelőkapacitású hátsó hárompont függesztőmű gondoskodik. A hidraulikarendszer rendkívül modern, legalább 4 pár szelepet tartalmaz, amelyekhez a legtöbb gép esetében 190 l/perc teljesítményű zártközpontos CCLS szivattyú biztosítja az olajáramot.A hajtómű megegyezik mind a három traktornál – a Massey Ferguson már több mint egy évtizede bionyító Dyna-VT teljesen fokozatmentes hajtóműve van a gépekbe építve.  A váltó két munkatartományal rendelkezik: 0-28 km/h között a szántóföldi, 0-50 km/h között pedig a közúti tartományban használhatjuk. Mindezt úgy, hogy mindig a terhelés által megkövetelt legoptimálisabb fordulatszámon üzemel a motort.

A fülkében igazi XXI.századi kiegészítőket találunk, most mind az alapfelszerletség részeként. Ilyen például a kartámlára szerelt multifunkciós joystick, amellyel menetirányváltást, haladási sebességet, hidraulikaszelepeket és szinte a munkában használt összes hasznos funkciót kezelhetjük. A NEXT esetében ugyancsak alapáras az érintőképernyős, ISOBUS-os nagy monitor, illetve a LED-es teljes munka- és közúti lámpakészlet.

 

Modern kiegészítők – multifunkciós joystick és érintőképernyős, ISOBUS-os   monitor. A LED munkalámpa készlet és a nagy hidraulika szivattyú is alapfelszereltség a NEXT EDITION modelleken

Mindhárom típus azonnal, készletről elérhető a helyi Massey Ferguson márkakereskedőknél! Részletekért érdeklődjön náluk vagy központi számainkon: 0630-530-5565 vagy 0630-613-0122

MÉG EGY különlegesség elköszön pirosban!

Massey Ferguson 7714 S  - utód nélkül szűnik meg a piac egyik utolsó 6 hengeres, akár kukorica/napraforgó sorközbe is beférő traktora!

A traktorcsalád legkisebb tagja 6.6 l-es AGCO POWER motorral van szerelve, ami 140 lóerővel rendelkezik. Az erőforrásban +25 lóerő rásegítés áll rendelkezésre (boost), amennyiben a terhelés megköveteli. A traktor különlegessége, hogy megfelelő gumiabroncsozással (460/85 R38) akár sorközbe is befér, ami kivételes egy hathengeres, 6.5 tonna önsúlyú traktor esetében. 520-as abroncsozással pedig tökéletes univerzális erőgépet kapunk a százötven lóerős kategóriában.

A traktorok utód nélkül futnak ki, készleten még az utolsó darabok elérhetők!

A gépek áráról itt tud azonnal érdeklődni: 0630-6 13-0122

 

(X)

 

 

 

 

 

 

 

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.