2020.05.25., hétfő , Orbán

Gépesítés

2018. augusztus 01. szerda • 11:55

Megjelent a Profi magazin legfrissebb száma!

Gépesítés nélkül szinte elképzelhetetlen a fejlődés, gépválaszték pedig ezúttal is van bőven: teszteltük a Deutz-Fahr 7250TTV és a McCormick X6.4 traktorokat, bemutatjuk a zöld rögtörő óriást, vagyis a Kerner X4-480 Üh szántóföldi kultivátort, a minőség iránti elkötelezettségről Petróczki Gábort, a Start Agro egyik tulajdonosát kérdeztük.

Ízelítő a tartalomból:

Tartósteszt: 

Deutz-Fahr 7250TTV - Megérkezett a Deutz-Fahr 7250TTV (174 kW / 236 LE) hosszú távú tesztje. Ismerje meg közel három év - több mint 2600 óra - tapasztalatát a mindennapi gyakorlatban.

Gyakorlati teszt:

Kerner X4-480 Üh - Mivel a Kerner a szántóföldi kultivátorok összehasonlításakor még nem fejezte be az X4-esét, a 4,60 m széles féligfelfüggesztett kultivátornak meg kellett mutatnia, mit tud.

Vezeték nélküli többfunkciós készülékek - Négy gyártó akkumulátoros kisgépeit hasonlítottuk össze a gyakorlatban csavarozáshoz, fúráshoz, csiszoláshoz és vágáshoz. 

Kverneland 2500 B i-Plough függesztett eke - A 2500 B i-Plough éppen annyira kiválóan végzi a munkáját, mint ahogy azt már megszoktuk a Kverneland cég gyártmányaitól. A konstruktőrök azonban mégis meghódítottak új területeket, ilyen például az ISOBUS-használat és a függesztett eke szállítási megoldása.

Interjú:

A Start Agro a minőség iránti elkötelezettséget jelenti - Petróczki Gábort, a mezőgazdasági gépek forgalmazásával foglalkozó Start Agro egyik tulajdonosát kérdeztük.

Miért kell - vagy nem kell - szemenként vetni a búzát? - Szász Zoltán, a Horsch magyarországi termékmenedzsere adott interjút a Profi magazinnak .


A Profi magazin tartalma csak előfizetőknek érhető el! Részletek: http://profimagazin.hu/elofizetes/

agrotrend.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.