FÓKUSZBAN

Nitrátérzékeny területen gazdálkodik? Minden előírásnak megfelel?

Nitrátérzékeny területen gazdálkodik? Minden előírásnak megfelel?

Magyarország termőterületének jelentős része nitrátérzékenynek ...

Az AVHGA kezessége aktív szerepet játszik az agrárfinanszírozásban

Az AVHGA kezessége aktív szerepet játszik az agrárfinanszírozásban

Az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) ...

ROUNDUP® MEGA – évelő gyommentesítés tarlón

ROUNDUP® MEGA – évelő gyommentesítés tarlón

A tarlók gyommentesítése a jó mezőgazdasági gyakorlat fontos ...

Gépesítés

2018. augusztus 01., szerda • 11:55

Megjelent a Profi magazin legfrissebb száma!

Gépesítés nélkül szinte elképzelhetetlen a fejlődés, gépválaszték pedig ezúttal is van bőven: teszteltük a Deutz-Fahr 7250TTV és a McCormick X6.4 traktorokat, bemutatjuk a zöld rögtörő óriást, vagyis a Kerner X4-480 Üh szántóföldi kultivátort, a minőség iránti elkötelezettségről Petróczki Gábort, a Start Agro egyik tulajdonosát kérdeztük.

Ízelítő a tartalomból:

Tartósteszt: 

Deutz-Fahr 7250TTV - Megérkezett a Deutz-Fahr 7250TTV (174 kW / 236 LE) hosszú távú tesztje. Ismerje meg közel három év - több mint 2600 óra - tapasztalatát a mindennapi gyakorlatban.

Gyakorlati teszt:

Kerner X4-480 Üh - Mivel a Kerner a szántóföldi kultivátorok összehasonlításakor még nem fejezte be az X4-esét, a 4,60 m széles féligfelfüggesztett kultivátornak meg kellett mutatnia, mit tud.

Vezeték nélküli többfunkciós készülékek - Négy gyártó akkumulátoros kisgépeit hasonlítottuk össze a gyakorlatban csavarozáshoz, fúráshoz, csiszoláshoz és vágáshoz. 

Kverneland 2500 B i-Plough függesztett eke - A 2500 B i-Plough éppen annyira kiválóan végzi a munkáját, mint ahogy azt már megszoktuk a Kverneland cég gyártmányaitól. A konstruktőrök azonban mégis meghódítottak új területeket, ilyen például az ISOBUS-használat és a függesztett eke szállítási megoldása.

Interjú:

A Start Agro a minőség iránti elkötelezettséget jelenti - Petróczki Gábort, a mezőgazdasági gépek forgalmazásával foglalkozó Start Agro egyik tulajdonosát kérdeztük.

Miért kell - vagy nem kell - szemenként vetni a búzát? - Szász Zoltán, a Horsch magyarországi termékmenedzsere adott interjút a Profi magazinnak .


A Profi magazin tartalma csak előfizetőknek érhető el! Részletek: http://profimagazin.hu/elofizetes/

agrotrend.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.