2019.12.10., kedd , Judit

Gépesítés

2017. szeptember 25. hétfő • 11:12

Megjelent a Profi magazin ötödik száma!

Ezúttal is annyi traktort és erőgépet teszteltünk, amennyit csak a magazin oldalai elbírnak. Nagytesztben mutatjuk be a Deutz-Fahr 9340TTV traktort, illetve gyakorlati tesztben az Amazone ZA-V Profis Tronic műtrágyaszórót. Ezen kívül még tucatnyi traktor és munkagép a tesztekben! Az interjúban ezúttal Lőwi Barnát, a Massey Fergusonokat forgalmazó Austro Diesel hazai marketingvezetőjét kérdeztük.

Ízelítő a tartalomból:

  • Traktorteszt: A Deutz-Fahr 9340TTV traktor bizonyítja, hogy a Deutz-Fahr sikerrel tört be a 300 lóerős kategóriába. A teljesítmény és a fogyasztás ideillő, ugyanígy a vezetési komfort.
  • Gyakorlati teszt: Az Amazone ZA-V Profis Tronic műtrágyaszórón nem sok kivetnivalót találtunk. Ez egy jól megtervezett munkagép, ami modern, de nem a legmagasabb csúcstechnológia. Megbízható műtrágyaszóró, mechanikus szórószerkezettel, mérleggel és szakaszolást magában foglaló ISOBUS-vezérléssel. Az Amazone gyakorlatilag egy nagyon jó, középkategóriás munkagépet hozott létre.
  • Interjú: Fejlesztésbe kell menekülni… - Lőwi Barnát, a Massey Fergusonokat forgalmazó Austro Diesel 32 éves hazai marketingvezetőjét kérdeztük.
  • Traktorteszt: Erős kezdés - Deutz-Fahr 9340TTV; Egy minden(ki)ért - Massey Ferguson 5613 Dyna-4
  • Gyakorlati teszt: A nagyon tehetséges középosztály - Amazone ZA-V 2700 Profis Tronic műtrágyaszóró; Bálázás és gyűjtés - Fasterholt RBS 3 hengeres nagybála-gyűjtő kocsi

A Profi magazin tartalma csak előfizetőknek érhető el! Részletek itt: http://profimagazin.hu/elofizetes/

agrotrend.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.