2020.07.07., kedd , Apollónia

Gépesítés

2019. március 30. szombat • 10:35

Megújuló Valtra traktorszériák

Az AGCO konszernhez tartozó finn traktorgyártó, a Valtra ebben az évben az N-, T- és S szériájú traktorainál áttér a Tier 5/Stage V normás motorokra, ezzel a legszigorúbb füstgáz tisztasági követelményeket képes teljesíteni.

Az új szériák megújuló dizájnnal, jobb látóterű vezetőfülkékkel és intelligensebb fedélzeti elektronikával kerülnek forgalomba. Az új modelleket Smart Touch fedélzeti monitorral szerelik a jövőben, amelybe beintegrálják az ISOBUS munkagépes kommunikáció és a traktorokra kerülő külső kamerák képi megjelenítését is - írja a Traction Magazin.

Innováció a mezőgazdaságban (illusztráció) - fotó: pixabay.com

A multifunkciós terminál az N és T szériák Active és HiTech változatainál opcionálisan állnak majd rendelkezésre. A Valtra az „A” sorozatú traktorainál új sebességváltó választási lehetőségeket kínál a jövőben.

Az A104 és A114-es modellek HiTech 4 sebességváltóval készülnek, amely 16 előre és 16 hátra felé kapcsolható fokozatot tartalmaz négy terhelés alatt kapcsolható csapattal.

Opcionálisan pedig a 32 elő és 32 hátra fokozatú powershift váltó is rendelkezésre áll. A terhelés alatti fokozatok „Wippschalter” működtetésűek. Az új sebességváltóknál a sebességek előre programozhatók és automatikus kapcsolásra is beállíthatók.

agrotrend.hu / Traction Magazin

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.