2022.05.26., csütörtök , Fülöp, Evelin

Gépesítés

2022. január 20. csütörtök • 07:00

MEZŐDEPO - Szőlőültetvényekben, gyümölcsösökben utazunk

Az ültetvények gépesítésének szakértője - AGROmashEXPO 2022 A pavilon 113B

A MEZŐDEPO a mezőgazdaságon belül a szőlő és gyümölcstermelők speciális igényeit elégíti ki költséghatékony gépekkel, a metszéstől kezdve a soraljművelésen át a specializált traktorokig.

Idén a traktorok területén egy újdonsággal jelentkezünk, bővítettük kínálatunkat!

A jól bevált magas minőségű specializált, kimondottan alacsony építésű 75-115 LE kategóriában rendelkezésre álló CARRARO traktoraink mellé egy olyan terméket kerestünk és találtunk meg a japán SHIBAURA cégben, mellyel még szélesebb körben tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.

 

Gyakran merült fel igény 75 LE alatti traktorokra, amik adott esetben megfelelő hasmagassággal rendelkeznek, hogy alkalmasak legyenek szőlő-, gyümölcs ültetvények és kommunális felhasználás mellett zöldség kultúrákban is dolgozni.

A másik szegmens amiben ugyancsak nagyot léptünk előre, az MTZ 82 kiváltására teljesen alkalmas 80 LE-s szántóföldi kompakt traktor, mely ugyancsak alkalmas a fentebb felsorolt széles körű alkalmazásra.

Az Arrizza gyár és a MEZŐDEPO örömmel jelenti be, hogy az Ipar 4.0 precíziós technológiát bevezeti a katalógusban szereplő Arrizza termékek széles körébe azzal a céllal, hogy hatékonyabban támogassa a vállalatok digitális átállási folyamatát és technológiai innovációját.

Mára elmondhatjuk, hogy az Arrizza termékcsalád méltán a legnépszerűbb termék és a legköltséghatékonyabb segítség az ültetvények mechanikus gyommentesítésében.

Kéziszerszámok tekintetében az észak-olasz Campagnola – 60 év szakmai tapasztalatának köszönhetően – egyike a világ vezető vállalkozásainak. Jelenleg legnépszerűbb termékcsaládunk az plug-in, markolatba helyezhető akkumulátoros metszőolló és fűrész család, mely idén tovább bővül magassági metszőollókkal.

Nézze meg és vásárolja meg termékeinket shopunkban.

Az 1974-ben alapított BMV gyár a híres olasz Piedmont borvidéken - ahol a legrangosabb olasz szőlő birtokok helyezkednek el – fejleszti és gyártja szőlő és gyümölcsös zöldmegmunkáló gépeit. A helyi igényeket túllépve ma világszerte használják jó minőségű, korszerű, termelékeny termékeiket.

Jöjjön és nézze meg az AGROmashEXPO-n

Az olasz Bargam cégcsoport immár 4 évtizede gyárt magas minőségű mezőgazdasági gépeket a növényvédelmi- és talajművelési munkák elvégzésére, köszönhetően elkötelezettségének, innovációnak, dinamizmusának melyet a professzionális tapasztalatával ötvöz. Számos újítás, szabadalom fűződik a nevükhöz.

Ma már hazánkban is egyre többeknek a MONCHIERO cég jut eszébe, ha gépi talajról történő gyümölcsbetakarításról beszélünk. A céget 1965-ben alapították, egyik újdonságuk a MONCHIERO 20115 dióbetakarító gép a kiállításon is megtekinthető.

Minden kedves érdeklődőt várunk az A pavilon 113B standunkon.

(X)

 

 

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.