2021.01.17., vasárnap , Antal, Antónia

Gépesítés

2020. november 27. péntek • 09:37

MG Agro szerelő sátor a szántóföldön végzett gépjavításokhoz

Az argentin MG Agro felfújható sátrakat kínál, a kedvezőtlen időjárási körülmények között (hideg, esős stb.), a szántóföldön elvégzendő – hosszabb időt igénybe vevő - hibaelhárító gépjavítások komfortosabb elvégzéséhez.

A felfújható szerelősátrak kétféle (3,9 és 5,4 cm) magassági méretben készülnek, az alapterületük 3,8x6,0 m, vagy 4,8x8,0 m, ill. 6,0x11,0 m lehet, amelybe komplett gépek, traktorok, vagy akár magajáró betakarítógépek is beférnek és elegendő hely található bennük a szerelők mozgásához is. A sátrak a gépek fölé, vagy mellé állíthatók fel és megfelelően rögzíthetők - írja a Profi Magazin.

A sátrakhoz 12 Voltos egyenáramú, vagy 230 Voltos váltóáramú elektromotorokkal meghajtott kompresszorok választhatók, amelyek a sátortartó vázat és a belső terét felfújva alakítják ki a belső teret. A sátorlapok áttetsző, vízhatlan, légzáró ponyvaanyagból készülnek a végükön fóliaablakokkal és bejárati ajtókkal. A felfújható szerelősátor a mezőgazdasági vállalkozások mellett keresett, az építőipari és a szállítmányozást végző cégek körében is.

agrotrend.hu / Profi Magazin

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.