2022.06.29., szerda , Péter, Pál

Gépesítés

2016. szeptember 21. szerda • 18:00

Minden mezőgazdasági abroncsméretre van megoldása a Kaposfelxnek

Marton Bálint a Kaposflex értékesítője elmondta, hogy cégük használt és új gumik értékesítésével valamint az abroncsok magas színvonalú szervizelésével foglalkozik, ma már az egész ország területére kiterjed a tevékenységük.

Milyen gépekre kínál gumiabroncsokat a Kaposflex?

- Használt és új gumiabroncsok kereskedelmével is foglalkozunk, ezek mezőgazdasági és rakodási célra használt gépekre valók, valamint teherautókra, a kishaszonjárművektől a kamionokig, valamint személyautókra is. Használtból nagyon kevés méret van, ami a raktárunkban nem található meg, szinte minden méretből tartunk készleten, újból a gyakoribb méretekből. Ha különleges méretről van szó, akkor egy-két héten belül be tudjuk szerezni. Raktárkészletünk több ezer darabos, talán a tízezeret is eléri.

A mezőgazdasági abroncsok a forgalomban mekkora részét adják?

- Legalább a 70-80 %-át, a maradékot pedig főleg a munkagépek, illetve a tehergépjárművek. Kínálatunkban többnyire sérült abroncsok vannak, amelyeket szakszerűen, profi módon megjavítunk. A használt gumik mindig külföldről behozott, jó minőségű munkával kijavított gumik. Abroncsjavításnál a hiba egyből kijön, de ha elviszi az ügyfél és 2-4 héten belül problémája van az abronccsal, akkor természetesen azt garanciában lejavítjuk, illetve ha olyan sérülés fordult elő, akkor mindig meg tudtunk egyezni az ügyféllel. Egy másik gumit adtunk helyette, vagy ha vett egy drágábbat, akkor a beszámítás jön szóba. Az az érdekünk, hogy ügyfélnek a legmegfelelőbb terméket adjuk, mindent megteszünk érte, és korrekten kezeljük a felmerülő problémákat.

Mennyi visszatérő ügyfelük van? 

Nagyon sok, tapasztalataink szerint meg vannak elégedve velünk és a szolgáltatásainkkal. Ingyenesen házhoz szállítjuk az ország bármely pontjára az abroncsokat. Gyűjtő-járatokban szállítunk az ország egész területére, ha megvan egy bizonyos útvonalra egy fuvarnyi megrendelésünk, akkor indítjuk az autót. Általában hetente eljutunk az ország minden térségébe, ezért egy hetes határidőt szoktunk vállalni. 

Milyen szolgáltatásokat kínálnak?

Egyik legfontosabb a bérjavítás, ha valakinek a saját gumiját kiszúrta valami, vagy problémája va vele és meg kell javítani, akkor bérjavításban azt is meg tudjuk oldani a telephelyünkön, amely Kaposmérőn van. Ha valaki jelzi, hogy gondja van egy abronccsal, akkor elhozzuk a telephelyünkre egy előzetes bevizsgálásra, melynek során személyesen megnézzük, hogy meg lehet-e javítani. Adunk rá egy árajánlatot, amely alapján az ügyfél eldöntheti, megéri-e neki a javítás. Ehhez ingyenes házhozszállítás tartozik minden esetben, még egyetlen darab abroncs esetén is, valamint helyszíni szerelést biztosítunk. Kiszállításkor a helyszínen fel is tudjuk szerelni a gumikat, legyen az bármilyen abroncs: rakodógépre, mezőgazdasági gépre, személyautóra vagy kisteherautóra való. Egy bérjavítás akár egy hét alatt is megtörténhet így.

Akár csereabroncsot is tudnak biztosítani?

Igen, ha valakinek nincs tartalék abroncsa, ami ritka, akár abban is tudunk segíteni egy előzetes egyeztetést követően. Így a javítás ideje alatt is tudja használni a munkagépét az ügyfelünk.

Milyen méretű agrárcégekkel állnak kapcsoltaban?

- Nagy cégektől kezdve, a kkv-kon, a kis magántermelőkön át egészen az őstermelőkig mindenkivel. Mindenkinek tudunk megoldást kínálni és a kis traktortól kezdve a nagy kombájnig mindenre van gumiabroncsunk. 

 

Kapcsolat:

Marton Bálint

Tel.: +36 20 465 65 93 
marton@kaposflex.hu

Cím: 7521 Kaposmérő, 
Kossuth Lajos u. 101.
www.kaposflex.hu
 

 

 

 

(x)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.